8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


Igazából Karácsony csomagajánlat

18.000 Ft / Fő / Éj-től*

2018.12.22. - 12.27. között
min. 2 éj foglalása esetén

* A FELTÜNTETETT CSOMAGÁR MIN.2 ÉJSZAKA ESETÉN ÉRVÉNYES, MELYNEK PONTOS FELTÉTELEIT KÉRJÜK EGYEZTESSE KOLLÉGÁINKKAL!

Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Jöjjön és töltse nálunk az év legszebb ünnepét. Mi gondoskodunk a meghitt karácsonyi hangulatról, Önnek pedig nem lesz más dolga, mint élvezni a családdal együtt töltött időt.  

PROGRAMJAINK**

moviz-2
MOVÍz
December 21.
20:00-22:00 óra között

Vendégeink péntek este szállodánk Black & Orange Wellness részlegén a medencéből izgulhatják végig a filmvilág csemegéit.

szaloncukor.készítés

Szaloncukor készítés

December 22.
13:00-18:00 óra között
Várjuk együtt a Karácsonyt!  Advent utolsó hetén kézműves szaloncukor készítésre várjuk vendégeinket.
babakészítés

Babakészítés

December 23.
16:30-18:30 óra között

Készítsen szeretteivel együtt textil babát! Török Emőke többszörösen díjazott kézműves-iparművész vezetésével merüljön el a szakma rejtelmeiben!

karacsonyfa

Karácsonyfa díszítés

December 24.
17:00 órától

Vendégeinkkel közösen díszítjük fel az ünnep díszét a Hotel Wellamarin Karácsonyfáját!

Daniel.Speer.Brass

Swing karácsony

December 24.
17:00-17:45 óra között

Hangolódjon a Szentestére a Daniel Speer Brass Band-del! Öt rézfúvós és egy dobos izgalmas találkozása, amely nélkülözi a zenei műfajok megkötöttségét, ezáltal felejthetetlen előadásban lesz részük vendégeinknek.

metamorf.színház

Metamorf Színház

December 25.
17:00-17:50 óra között

Adja át magát a mesék csodálatos világának. Andersen klasszikus meséjét a Metamorf színház viszi színpadra.


 
Lukács Gabi

Karácsonyi akusztikus műsor


December 26.
17:00-18:00 óra között

A Lakatos Gabi Project érkezik szállodánkba karácsony másnapján és csodálatos karácsonyi dalokkal kápráztatják el vendégeinket.

szaunaszeansz

Szaunaszeánsz

Black & Orange Wellness részlegünkön szombatonként szaunaszeánszokkal kedveskedünk Vendégeinknek. A szaunaszeánszok során alkalmazott gyógynövényes felöntés, intenzíven tisztítja a légutakat; a természetes anyagokkal történő bőrápolás egészséges táplálékot nyújt a bőrnek; a feszesítő bőrradírozás pedig segíti bőrünk megújulását.

animacio

Gyerekanimáció

 

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!


 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 **A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 

 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!

Foglaljon most » 
 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »

felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ »

 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ »

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.