8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


Igazából Karácsony csomagajánlat

18.400 Ft / Fő / Éj-től*

2019.12.22. - 12.27. között
min. 2 éj foglalása esetén

* A FELTÜNTETETT CSOMAGÁR MIN.2 ÉJSZAKA ESETÉN ÉRVÉNYES, MELYNEK PONTOS FELTÉTELEIT KÉRJÜK EGYEZTESSE KOLLÉGÁINKKAL!

Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Jöjjön és töltse nálunk az év legszebb ünnepét. Mi gondoskodunk a meghitt karácsonyi hangulatról, Önnek pedig nem lesz más dolga, mint élvezni a családdal együtt töltött időt.  

PROGRAMJAINK**

karácsony.hercegno

Karácsonyfát ajándékba

 

 
Előzetes megrendelés esetén

Varázsoljon szeretteinek meghitt karácsonyi pillanatokat! *** Rendeljen 60-80 cm magas, mű, cserepes feldíszített karácsonyfát, melyet érkezésük előtt a szobába készítünk,hogy teljes legyen az ünnep.

OctovoiceOctovoice énekegyüttes
4 fős előadása

 

December 24. 

A valódi karácsonyi hangulatról a híres Octovoice zenekar alapító tagjai,- mint a Geiger Család 4 tagja,- gondoskodik, akik a cappella hangzásvilággal kápráztatják a hallgatóságot.

Hahota új

Hahota Gyermek
Színház

 
December 25

A kedvelt, vidám társulat Mátyás király és az uzsorás történetét hozza el nekünk karácsony első napján.

Tűzfészek

Tűzfészek Társulat

 

December 26.

Karácsony másnapján a tűzzsonglőrök forrósítják a hangulatot, hajmeresztő mutatványokat égetve a kíváncsi szemekbe.

Holcz Gábor

Holcz Gábor 

 

December 26.

A varázslat és mágia világában Holcz Gábor szórakoztatja kedves vendégeinket bámulatos trükkjeivel.

animacio

Gyerekanimáció

 
Naponta, délelőtt és délután 

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

 szaunaszeansz

Szauna Programok

 
Előre meghirdetett időpontban

Black & Orange Wellness részlegünkön szombatonként szaunaszeánszokkal kedveskedünk Vendégeinknek. A szaunaszeánszok során alkalmazott gyógynövényes felöntés, intenzíven tisztítja a légutakat; a természetes anyagokkal történő bőrápolás egészséges táplálékot nyújt a bőrnek; a feszesítő bőrradírozás pedig segíti bőrünk megújulását.

  

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 *** Rendelni 2019.12.10-ig lehet a reservation@wellamarin.hu e-mail címen. A bekészítés ára: 9.900,-Ft/karácsonyfa

 **A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 

 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!

Foglaljon most » 
 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »

felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ »

 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ »

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.