8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


Október23 csomagajánlat

13.600 Ft / Fő / Éj-től

2018.10.19. - 10.23. között
min. 3 éjre

* A FELTÜNTETETT CSOMAGÁR MIN.3 ÉJSZAKA ESETÉN ÉRVÉNYES, MELYNEK PONTOS FELTÉTELEIT KÉRJÜK EGYEZTESSE KOLLÉGÁINKKAL!

Töltse az október 23-i hosszú hétvégét a Balaton szívében, Zamárdiban. Ünnepi programokkal várjuk felnőtt és gyermek vendégeinket egyaránt. Pihenjen és töltődjön fel az őszi Balaton partján! 

 PROGRAMJAINK*

jak

Sörjakuzzi

Október 19- 24.
08:00-21:00 óra között

Igazán egyedi élményben lehet része vendégeinknek  Black & Orange Wellness részlegünk teraszán, ahol a sörrel is megtöltött jakuzziból páratlan Balatoni panorámát csodálhatnak meg.

 

asian-food-bakery-baking-908177

 Bécsi perecsütés

Október 20.
14:00-16:00 óra között

Ízletes, bécsi perec sütésre invitáljuk vendégeinket, saját pékünk közreműködésével, kemencénkben sütve, a hagyományok szerint.

sörcsapoló

Sörcsapolóverseny

Október 21.
15:30-17:00

Bátor vendégeink, versenybe szállhatnak egymással a legszebben csapolt sör cím elnyeréséért.

 

sváb.kórus

Bajor táncház

Október 21.
17:00-17:45.

A Heimattöne Kapelle előadása a tradicionális sváb kultúrából hoz szállodánkba egy kis ízelítőt.

 

hajfonat

 Hajfonatok

Október 21.
14:00-17:00

Bessenyei Lívia a hölgyek hajkoronájából készít fonatokat kérés szerint és nyújt tanácsokat női vendégeink számára.

cirada2

Ciráda Zenekar

Október 22.
17:00-17:45

Az 1956-os forradalomról emlékezünk a népzenét a populáris műfajjal vegyítő Ciráda zenekarral, akik legfőbb céljuknak tekintik, hogy a magyar népzenét és magát a magyar néphagyományt minél szélesebb körben megismertessék.

 
szaunaszeansz

Szaunaszeánsz


Előre meghirdetett időpontokban
14:00-14:15, 15:00-15:15 és 16:00-16:15.

Black & Orange Wellness részlegünkön minden nap szaunaszeánszokkal kedveskedünk Vendégeinknek. A szaunaszeánszok során alkalmazott gyógynövényes felöntés, intenzíven tisztítja a légutakat; a természetes anyagokkal történő bőrápolás egészséges táplálékot nyújt a bőrnek; a feszesítő bőrradírozás pedig segíti bőrünk megújulását.

lightspa-2

LightSpa (14+)


Október 19.
20:00-22:00 óra között
Merüljön el a színes csillagok és a relaxáló hangok különleges világában hotelünk Black & Orange Wellness részlegének élménymedencéjében.
animacio

Gyerekanimáció

 


Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 *A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 

 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!

Foglaljon most » 
 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »

felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ »

 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ »

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.