8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


ŐSZI SZÜNET csomagajánlat

15.400 Ft / Fő / Éj-től*

2019.10.25. - 11.03. között
min. 2 éjre

* A FELTÜNTETETT CSOMAGÁR MIN.2 ÉJSZAKA ESETÉN ÉRVÉNYES, MELYNEK PONTOS FELTÉTELEIT KÉRJÜK EGYEZTESSE KOLLÉGÁINKKAL!

Lepje meg gyermekét! Töltse az őszi szünetet Családjával 4*-os környezetben, hogy kipihenten indulhasson a november!

 

PROGRAMJAINK**

MOVÍz: Tom & Jerry10.25. Péntek

Vendégeink péntek este szállodánk Black & Orange Wellness részlegén a medencéből izgulhatják végig a felejthetetlen macska - egér párharcot.

Iszkiri Koncert

10.26. Szombat

Tekergő mamutok, ijedős szuperhősök, száguldó manók… az ISZKIRI gyerekzenekar dalaiban bármi megtörténhet! Az őszi szünetben szállodánkba is ellátogat Gergő, Ádám, Péter és Gabi, hogy vidám dalaikkal szórakoztassák a szálloda apraja- nagyját.

Muffin dekorálás 

10.27. Vasárnap

Kicsiket és nagyokat egyaránt várunk mókás muffin dekroláló workshopunkra az Őszi szünetben is!

Baba-Csecsemő MasszázsBaba Masszázs Óra*

10.27. Vasárnap

Az érintés az első közös nyelvünk, amelyet már a kisbaba is megért. Foglalkozásunkon a szülők megismerhetnek és elsajátíthatnak olyan technikákat, melyekkel gyermekeik szervezetének kiegyensúlyozott működését segíthetik elő, lelki stabilitást biztosítva számukra.

Vili Vonat utazás*10.28. Hétfő

Járja be Ön is családjával Zamárdi partvidékét a Balatont övezve és a Somogyi dombságot kisvasútunk fedélzetén!

Peppino Lufibohóc10.29. Kedd

Virág, kutya, zsiráf? Esetleg egy kard? Kérjen bármit Peppinotól, de a lehetetlenre egy kicsit várni kell! 

Utazó Planetárium*10.29. Kedd

A csillagos égbolt mindenkit ámulatba ejt. De miket is szemlélhetünk rajta? Hogyan keletkeztek? Milyen messze vannak? Ezekre és még sok más kérdésükre kaphatnak választ az Utazó Planetárum előadásain!

Boszorkánykonyha*10.30. Szerda
Rácz Erika tanait követve minden kis boszkorkány és varázsló elsajátíthatja a "gyógy- és bájitalok" készítésének fortélyait. Fedezzék fel a boszorkánykonyhát*, és vigyenek haza pár üveggel különleges főzeteinkből!

Tökfaragás10.31. Csütörtök

Legyen Tiéd a legszebb vagy a legfélelmetesebb lámpás! Várunk minden kedves érdeklődőt egy ijesztően jópofa közös tökfaragásra!

Lencsi Zero Waste*

11.01. Péntek
Mindnyájunknak fontos környezetünk védelme, mind tenni szeretnénk érte. Látogasson el workshopunkra, ahol a Lencsi Zero Waste csapatával közösen készíthetnek többször felhasználható műanyag kiváltó termékeket!

Csokoládé Készítés*11.02. Szombat
Színesítse, ízesítse saját készítésű Demeter Csokoládéját! Kézműves mestereik megirmertetik Önökkel a tökéletes csokoládé titkát.

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

* A program regisztráció és adott esetben térítés köteles
**A programváltoztatás jogát fenntartjuk! 


 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!

Foglaljon most » 
 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »

felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ »

 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ »

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.