8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


WELLAkaribian csomagajánlat

153.600 Ft / Szoba / 2 Éj-től*

2018.12.30. - 2019.01.02. között
min.2 éj foglalása esetén

* A FELTÜNTETETT CSOMAGÁR MIN.2 ÉJSZAKA ESETÉN ÉRVÉNYES, MELYNEK PONTOS FELTÉTELEIT KÉRJÜK EGYEZTESSE KOLLÉGÁINKKAL!

Idén szilveszterkor ismét egy különleges helyszínre invitáljuk vendégeinket! 2018 utolsó napján a lüktető hangulatú Karibi világ fog megjelenni a hideg éjszakában. 

PROGRAMJAINK**

WellaKaribian

Karibi Hangulatú Est

December 31.

A Karibi hangulatot több teremben ; élőzenés Scala éttermünkben, DJ zenével biztosított konferenciatermeinkben, külön ,-párok és gyermekesek számára kialakítva,- fellépőkkel, továbbá szállodánk több pontján izgalmas elemekkel biztosítjuk vendégeink számára.

night.cruisers

Night Cruisers Zenekar

December 31.

Hajnalig tartó mulatozásra hívja a Night Cruisers zenekar a 60-as, 70-es, 80-as, 90 –es évek és napjaink legjobb slágereivel.

Mohamed.Fatima

Mohamed Fatima

December 31.

Az egyiptomi származású lány, a Fekete Vonat egykori énekesnője lesz az év utolsó estéjének sztárfellépője.

tahiti.tánc

Tahiti Táncbemutató

December 31.

Búcsúztassa az óévet polinéz hangulatban a tahiti tánccsoport egzotikus,tradicionális táncbemutatójával!

kaszino


Jolly Joker Kaszinó

December 31.

Bízzon a szerencséjében és játszon! Black Jack és Rulett asztalaink legjobbjai ajándékutalványban is részesülnek!

 

dj

Dj Ferenczi Tamás & Dj Steve

December 31.

Az est feregeteges hangulatáért DJ Ferenczi Tamás és DJ Steve felel majd!

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 **A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 

 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!

Foglaljon most » 
 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »

felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ »

 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ »

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.