8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

A jelenleg érvényben lévő 207/2020 (V. 15.) Korm. rendelet, 168/2020 (IV. 30.) Korm. rendelet illetve a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának iránymutatásai alapján szállodánk jelenleg a következő szolgáltatásokkal fogadja vendégeit.

 

szallas
SZÁLLÁSSZOLGÁLTATÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
KÜLTÉRI MEDENCE ÉS NAPOZÓ TERASZ HASZNÁLAT,
BELTÉRI MEDENCE, SZAUNAVILÁG HASZNÁLATA

Hotelvendégeink számára Kültéri medencénk napozó terasszal és Pool bárral áll rendelkezésre, melynek használata nyitvatartási időben díjmentes.
Beltéri élménymedencénk, szaunavilágunk jelenleg az Önök egészségének védelme érdekében hozott rendeletek mentén üzemel.  

 Súlyzó
FITNESS HASZNÁLAT

A szállodában található Kondi termünkSquash- és Bowling pályánk Hotelvendégeink számára nyitvatartási időben továbbra is rendelkezésre állnak.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.