8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


WELLANights csomagajánlat

27.600 Ft / Fő / 3 Éj-től

2019.01.01 - 03.14. között

Kezdje pihenéssel az újévet! Látogasson el hozzánk, töltsön el hotelünkben néhány kellemes éjszakát négycsillagos környezetben a Balaton déli partján, Zamárdiban.

WELLANights csomagunk keretében hozzánk érkező vendégeink 3 éjszakát tölthetnek hotelünkben 2 éjszaka áráért.

PROGRAMJAINK*

sparomantic

SPAromantic (14+)

Előre meghatározott időpontokban
20:00-22:00 óra között
Merüljön el párjával az illatos gyertyák és az érzéki zene különleges világában hotelünk Black & Orange Wellness részlegének élménymedencéjében.
lightspa-2

LightSPA (14+)

Előre meghatározott időpontokban
20:00-22:00 óra között

Merüljön el a színes csillagok és a relaxáló hangok különleges világában hotelünk Black & Orange Wellness részlegének élménymedencéjében.

moviz-2

MOVÍz

Előre meghatározott időpontokban
20:00-22:00 óra között

Vendégeink péntek, vagy szombat este szállodánk Black & Orange Wellness részlegén a medencéből izgulhatják végig a filmvilág csemegéit.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 *A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR
Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!
Foglaljon most » 
 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
nagyi1
SENIOR KEDVEZMÉNY
Szeretettel várjuk senior vendégeinket is, akik számára különleges kedvezménnyel készültünk. Nyugdíjas igazolvány felmutatásával 5% kedvezmény vehető igénybe, az adott nyugdíjas főre jutó szállásárából, mely további kedvezményekkel nem összevonható.
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ
Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »

felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ »

 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 500 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ »

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.