8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


Wellalights csomagajánlat

27.600 Ft / Fő / 3 Éj-től*

2019.11.03. - 12.22. között

* A FELTÜNTETETT CSOMAGÁR MIN.3 ÉJSZAKA ESETÉN ÉRVÉNYES, MELYNEK PONTOS FELTÉTELEIT KÉRJÜK EGYEZTESSE KOLLÉGÁINKKAL!

Közeledik az év vége, a megnyugvás és a várakozás időszaka. Látogasson el hotelünkbe és töltsön el néhány pihentető napot, hogy feltöltődve kezdhessen neki az ünnepi készülődésnek. 


WELLALights csomagunk keretében hozzánk érkező vendégeink 3 éjszakát tölthetnek hotelünkben 2 éjszaka áráért.

PROGRAMJAINK**

Adventi ökotáskaAdventi Ökotáska készítés 

 

November 30.

Az ünnepi időszakban sem feledkezünk meg környezetünk védelméről. Készítsük el közösen saját ünnepi ökotáskáját!

Mikulás krampusszalMikulás

 

December 7.

Idén is ellátogat hozzánk a Mikulás, aki egy szép versike vagy mondóka fejében megajándékozza a gyerkőcöket!

Kari Decoupage

Decoupage Karácsonyfa dísz
készítés

December 14.

Éljék ki kreativitásukat, készítsenek saját, egyedi díszeket workshopunkon, melyekkel igazán ékessé tehetik a család karácsonyfáját! 

Boszorkányos Mézeskalács

Boszorkányos mézeskalács

 
December 21.

Hogyan nyújtsuk vagy süssük a tésztát? Milyen a jó cukormáz? Látogasson el workshopunkra és lesse el Ön is a tökéletes karácsonyi finomság titkát!

sparomantic300x300Csendes Wellness (14+)

 

Előre meghirdetett időpontokban

Merüljön el párjával az illatos gyertyák és az érzéki zene különleges világában hotelünk Black & Orange Wellness részlegének élménymedencéjében.

moviz-300x300

MOVÍz

 


  Előre meghirdetett időpontokban

Vendégeink szombat este szállodánk Black & Orange Wellness részlegén a medencéből izgulhatják végig a filmvilág csemegéit.

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 **A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 

 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!

Foglaljon most » 
 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
 nagyi1
SENIOR KEDVEZMÉNY
Szeretettel várjuk senior vendégeinket, akik számára különleges kedvezménnyel készültünk. Nyugdíjas igazolvány felmutatásával 5% kedvezmény vehető igénybe, az adott nyugdíjas főre jutó szállásárából. A senior kedvezmény további kedvezménnyel nem összevonható, főszezonban és kiemelt időszakokban nem érvényes.
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »

felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ »

 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ »

 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.