8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás


WellAjándék szeretettel

27.600 Ft / Fő / 3 Éj-től*

2019.01.01-03.14 illetve 2019.01.01-04.18. között
min. 3 éj foglalása esetén

* A FELTÜNTETETT CSOMAGÁR MIN.3 ÉJSZAKA ESETÉN ÉRVÉNYES, MELYNEK PONTOS FELTÉTELEIT KÉRJÜK EGYEZTESSE KOLLÉGÁINKKAL!

Az ajándékban láthatóvá válik a szeretet!

Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Lepje meg szeretteit élményteli pihenéssel, melyet a számukra legalkalmasabb időpontban használhatnak fel!

AZ UTALVÁNY TARTALMA

Wellamarin ajándékutalvány karácsony 2015.1.változat
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ○ Kényelmes szállás 3 éjszakára, 2 éj szálláscsomag áráért
 ○ Félpanziós ellátás
 ○ Wellness részleg és fittness terem teljes körű használata

  Az utalvány érvényességi ideje: 2019.01.01-03.14 illetve 2019.01.01-04.18.                                     (kivéve kiemelt időszakok és ünnepnapok)

 Kérje egyedi Ajándékutalvány ajánlatunkat a reservation@wellamarin.hu e-mail címen!

 legjobb-ar-garancia-3
GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk!

Foglaljon most » 
szallas
SZÁLLÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
 

Animációs programok

MANÓLAK JÁTSZÓHÁZ

Igyekszünk vendégeink hotelünkben tartózkodását minél színesebbé tenni, ezért bizonyos időközönként gyermek- és felnőtt animációs programokat szervezünk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt az aktív feltöltődésben! Csatlakozzon hozzánk, sok szeretettel várjuk!

További információ »
felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »
wellness
WELLNESS HASZNÁLAT

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata nyitvatartási időben díjmentes. Ide tartozik a beltéri élménymedence, a szaunavilág és a fitneszterem, illetve közép-főszezonban és főszezonban a kültéri élménymedence és a napozóterasz használata.

További információ » 
 dok
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA: 18 %) tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek díja 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj. Ajánlataink korlátozott számban elérhetőek, más ajánlattal össze nem vonhatóak, és csoportok számára nem vehetőek igénybe. Az ajánlatainkban feltüntetett kedvezmények mértéke korlátozottan összevonható. A kedvezmények összevont értéke maximum 10% lehet, míg Törzsvendégeink esetén a Törzsvendég kedvezmény + 5% a kedvezmény maximális mértéke. Ajánlataink feltételeinek és árainak módosítási jogát fenntartjuk! Részletes szobaárakat az online szobafoglalási felületünkön találnak. Hotelünk árajánlataira, visszaigazolásaira és szolgáltatásaira az Általános Üzleti Feltételeink (ÁÜF) vonatkoznak. A műsor és programváltozás jogát fenntartjuk!

További információ » 

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.