8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Biztonságos tartózkodás a Hotel Wellamarinban

A mindennapos működésünk során eddig is, de a mai helyzetben pedig különösen fontos szempont számunkra vendégeink és kollégáink kényelme, egészsége és biztonsága. Éppen ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük a vírussal kapcsolatos biztonsági intézkedéseket legyen szó rendeletekről, szakmai ajánlásokról vagy a turizmus-vendéglátásban használt jó gyakorlatokról. Sikerült elfogadnunk a vírus által kialakított új körülményeket, melyeket beépítettük a mindennapjainkba, így szállodánkon belül megteremtettük az egészségügyi kockázatoktól mentes pihenés lehetőségét, mely időközben a küldetésünkké is vált. Íme pár hasznos információ, ami hozzájárul az Ön nyugodt szállodai pihenéséhez...

Ugrás a képgalériához

A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében Szállodákban ismét lehetséges a pihenés a koronavírus ellen védett személyek és gyermekeik részére. Szállásszolgáltatásunk védettségi igazolvány felmutatásával vehető igénybe.

 MAszk
MASZK HASZNÁLATA
 • Szállás:
  • Szállodánk csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket tud fogadni!
  • A szálláshelyen vendégként tartózkodó védettségét igazoló személy nem köteles maszkot viselni

 Vendéglátó üzletek:

  • belső tereiben a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak a rendeletben meghatározott esetekben maszk viselésére nem kötelesek
  • A vendéglátó üzleteink  teraszain nem kötelező a maszkviselés
  • A védettséget nem igazoló, teraszon fogyasztó vendégeink, beltérre csak mosdóhasználat miatt léphetnek be, a maszkhasználat szabályait betartva.

 

 • Wellness
  • Wellness részlegünkben csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező szállóvendégeink tartózkodhatnak, a maszkhasználat ezért nem kötelező.

 

Hőmérő
KOLLÉGÁINK EGÉSZSÉGÉNEK MONITOROZÁSA

Kollégáink testhőmérsékletét mindennapos szinten mérjük, egészségi kondíciójukat folyamatosan figyelemmel kísérjük. 

 
MAszk
MUNKAVÉGZÉS VÉDŐFELESZERELÉSBEN

Vendégtereinkben dolgozó kollégáink maszkban látják el feladataikat, ami speciális munkafolyamatok esetén további védőruházattal egészül ki.

A maszkviselés kötelezettsége alól védettségi igazolvánnyal rendelkező dolgozóink kivételt képeznek. Az igazolvánnyal rendelkező kollégáink „Védett” feliratú kitűzővel tájékoztatják vendégeinket arról, hogy védettségüket igazoló kártyát a munkáltatónak bemutatták.

 Fertőtlenítés2
FERTŐTLENÍTÉS

Az előírt fertőtlenítési folyamatokat minimum napi háromszor végezzük, de esetenként akár óránként is. A fertőtlenítéshez minősített fertőtlenítőszereket használunk, melyeket az előírt vírusölő koncentrátumban és technológia betartásával alkalmazunk.

Kézfertőtlenítő pont 
KÉZFERTŐTLENÍTŐ PONTOK

Közösségi tereinkben kézfertőtlenítő pontokat alakítottunk ki, mely lépten-nyomon lehetőséget biztosít vendégeink számára, hogy fáradtság nélkül fertőtleníthessék kezeiket. 

 Lift
LIFTEK HASZNÁLATA

Szállodánkban 3 db lift áll vendégeink rendelkezésére. Javasoljuk, hogy a liftekbe csak az azonos lakóegységben megszálló vendégek szálljanak be egyszerre.

 
Tájékozódás 
INFORMÁCIÓS ANYAGOK

Vendégeinket táblákkal és elektronikus eszközeinkkel a szálloda számos pontján informáljuk annak érdekében, hogy pihenésük során is maximális biztonságot élvezzenek.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.


szallas
SZÁLLÁSSZOLGÁLTATÁS

Szállodákban ismét lehetséges a pihenés a koronavírus ellen védett személyek és gyermekeik részére. Szállásszolgáltatásunk védettségi igazolvány felmutatásával vehető igénybe.

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

felpanzio-hotel
A'LA CARTE FIGYASZTÁS

Vendéglátó egységeink teraszain nem kötelező a maszkhasználat, beltérben védettségi igazolvány felmutatásával lehet tartózkodni.

Nyitvatartásunk:

 • Bohém Bowling Café H-CS 10:00-21:30 á la carte ételkiszolgálással, kiszállítással
 • PartON Bistro P-V 10:00-21:30 á la carte ételkiszolgálással, kiszállítással

Étlap »

wellness
BELTÉRI MEDENCE, SZAUNAVILÁG HASZNÁLATA

Beltéri élménymedencénk, szaunavilágunk szolgáltatásai szállóvendégeink állnak rendelkezésre.

 Súlyzó
FITNESS HASZNÁLAT

A szállodában található Kondi termünkSquash- és Bowling pályánk Hotelvendégeink számára nyitvatartási időben továbbra is rendelkezésre állnak!

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.


 A fent leírt információk a módusoló kormányzati rendelkezések, hatósági előírások vagy egyéb körülmények függvényében változhatnak.