8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Biztonságos tartózkodás a Hotel Wellamarinban

A mindennapos működésünk során eddig is, de a mai helyzetben pedig különösen fontos szempont számunkra vendégeink és kollégáink kényelme, egészsége és biztonsága. Éppen ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük a vírussal kapcsolatos biztonsági intézkedéseket legyen szó rendeletekről, szakmai ajánlásokról vagy a turizmus-vendéglátásban használt jó gyakorlatokról. Sikerült elfogadnunk a vírus által kialakított új körülményeket, melyeket beépítettük a mindennapjainkba, így szállodánkon belül megteremtettük az egészségügyi kockázatoktól mentes pihenés lehetőségét, mely időközben a küldetésünkké is vált. Íme pár hasznos információ, ami hozzájárul az Ön nyugodt szállodai pihenéséhez...

Ugrás a képgalériához

 

 MAszk
MASZK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ

A 2020.11.02. napon hatályba lépett rendelet alapján vendégeinknek is kötelező maszkot hordani a szálloda területén.
Ez alól a következő helyiségek képeznek kivételt:

  • Lakóegységek
  • Beltéri medencetér
  • Szaunavilág, beleértve az egyes szaunákat, pihenőhelyiséget és azok előterét
  • Fregatt Fitnessz terem
  • Cirkáló terem, ha csoportos aerobic órán tartózkodik
  • Squash pálya
  • Az Étterem, a Kávézó, a Grill és a Wellness Bár, területén amíg az asztalnál tartózkodnak és van ital és/vagy étel az asztalon

Ital és étel nélkül a vendéglátó egységekben maszk nélkül tilos tartózkodni, beleértve az asztalhoz érkezést és távozást is! Amint az asztalát elhagyja a büféről történő választás céljából, fel kell tenni a maszkot.

 

Hőmérő
KOLLÉGÁINK EGÉSZSÉGÉNEK MONITOROZÁSA

Kollégáink testhőmérsékletét mindennapos szinten mérjük, egészségi kondíciójukat folyamatosan figyelemmel kísérjük. 

 
MAszk
MUNKAVÉGZÉS VÉDŐFELESZERELÉSBEN

Vendégtereinkben dolgozó kollégáink maszkban látják el feladataikat, ami speciális munkafolyamatok esetén további védőruházattal egészül ki.

 Fertőtlenítés2
FERTŐTLENÍTÉS

Az előírt fertőtlenítési folyamatokat minimum napi háromszor végezzük, de esetenként akár óránként is. A fertőtlenítéshez minősített fertőtlenítőszereket használunk, melyeket az előírt vírusölő koncentrátumban és technológia betartásával alkalmazunk.

Kézfertőtlenítő pont 
KÉZFERTŐTLENÍTŐ PONTOK

Közösségi tereinkben kézfertőtlenítő pontokat alakítottunk ki, mely lépten-nyomon lehetőséget biztosít vendégeink számára, hogy fáradtság nélkül fertőtleníthessék kezeiket. 

 Lift
LIFTEK HASZNÁLATA

Szállodánkban 3 db lift áll vendégeink rendelkezésére. Javasoljuk, hogy a liftekbe csak az azonos lakóegységben megszálló vendégek szálljanak be egyszerre.

 
Tájékozódás 
INFORMÁCIÓS ANYAGOK

Vendégeinket táblákkal és elektronikus eszközeinkkel a szálloda számos pontján informáljuk annak érdekében, hogy pihenésük során is maximális biztonságot élvezzenek.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.


A fent leírt információk a módusoló kormányzati rendelkezések, hatósági előírások vagy egyéb körülmények függvényében változhatnak.