8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Csapatépítés KÖZÖS ÉLMÉNYSZERZÉS

Vannak rendezvények, melyeket csapatépítés céljából szerveznek, de a nem elsődlegesen ebből a megfontolásból rendezett eseményeken is kár lenne kihagyni a csapatépítésben rejlő lehetőségeket. Számos alternatíva nyílik a közös élményszerzésre, legyen szó egy laza esti levezetésről vagy egy egész napos aktív megmozdulásról, mi mindegyikre kínálunk megoldást. Az eredmény semmiképp sem marad el, a résztvevők jobban megismerik egymást, ami megkönnyíti a hétköznapok munkamenetét és az egymás közötti kommunikációt, így hatékonyabbá és élvezhetőbbé téve a mindennapokat.

Ugrás a képgalériához

Play the Games

Play the Games

Play the Games

JÁTÉK HATÁROK NÉLKÜL

Hotelünk falain belül több lehetőség is kínálkozik a korosztálytól független, aktív időtöltésre. Kétsávos bowlingpályánk mozgalmas megmérettetést ad minden tarolni vágyó csapatnak, X-Boxjaink virtuális világa kalandos kihívások elé állíthatja az elszánt csapattagokat, míg asztali futballpályáinkon a csapatok ügyes csuklótechnikája döntheti el a gólzáporos mérkőzéseket. További információ...

Party & Show Time

Party & Show Time

Party & Show Time

KÖNNYED ESTI LEVEZETÉS

Válogasson kedvére esti programajánlataink közül, melyek között megtalálható a zenés, táncos mulatság, legyen az élőzene, vagy az akár karaoke-val megfűszerezett disco láz, vicces komédia, talk show vagy különleges előadások a világ sokszínű művészeti tárházából, melyeknek csak a képzelet szabhat határt. Kollégái és meghívott vendégei biztos szívesen fogják visszaidézni az együtt átélt különleges pillanatokat.

Mission? One Team!

Mission? One Team!

Mission? One Team!

TELJESÍTSÜK!

Legyen délelőtt, délután vagy akár egész nap, a lehetőségek tárháza korlátlan. Kollégáink az időjárásnak, létszámnak, a csapat nemének, korosztályának és érdeklődési körének megfelelően ajánl egyedi kínálatot, mely a csapat minden egyes tagjának lehetőséget ad, hogy átélje az együtt töltött pillanatok felejthetetlen élménnyé alakulását és közösségépítő hatását.