8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Fesztivál házirend

A jelen Házirend rendelkezései kiterjednek minden vendégre, aki a Hotel Wellamarin szállóvendége.

1.
A Balaton Sound Fesztivál ideje alatt érkezéskor minden szállóvendégünknek karszalagot biztosítunk a recepción. A karszalagot az itt-tartózkodás ideje alatt a szállóvendég köteles mindvégig hordani, csak így közlekedhet a szálloda lakószárnyaiban és SPA részlegén belül. Minden ki és belépéskor a Hotel Wellamarin dolgozóinak és biztonsági szolgálatának meg kell mutatni a kézre felhelyezett karszalagot, majd csak ezután lehet az épület lakószárnyaiba belépni. A karszalag elvesztése esetén a szállóvendég a személyi igazolványának felmutatásával a recepción igényelhet újat. A karszalag másra át nem ruházható. A kézen hordott karszalag számít érvényesnek.

2.A Hotel Wellamarin lakószárnyaiban a lefoglalt időszak szabta időkeretek között és feltételek mellett lehet tartózkodni azon az épületszárnyon, ahova a szállóvendég jogosult belépni a kulcskártyájával.

3.
A Hotel Wellamarin fenntartja a jogot arra, hogy a Hotel területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozza. Így különösen tilos a Hotel területére italt, vágóeszközt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni! A hatályos jogszabályok szerint a szállóvendég nem tarthat magánál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, stb.), ugyanis ez szabálysértésnek minősül. A szállóvendég nem tarthat magánál robbanékony, mérgező, gyúlékony anyagot tartalmazó eszközt, vagy tárgyat sem. Az épületben a dohányzás tilos, továbbá szintén tilos kábítószert, vagy egyéb tudatmódosító szert behozni! 

4.
Szállóvendégeink biztonsága érdekében épületünk közösségi tereiben (Lobby, Bohém Bowling Café, Bohém terem, Scala Étterem, partON Bistro, Black & Orange SPA, Konditerem, ManóLAK Játszóház, Squash pálya, Yacht, Katamarán, Cirkáló termek, valamennyi folyosó és lépcsőház) továbbá a parkolók, a kültéri élménymedence és az éttermek teraszának területén kamera megfigyelő rendszer működik

5.
A tartózkodási idő alatt a szobában, illetve a szálloda területén okozott károk a szállóvendéget terhelik. A szálloda a javítási, pótlási költségeket jogosult a szállóvendég elutazását követően is a vendégre továbbterhelni.

6.
Szállóvendégeink csak a hotel közösségi tereiben (Lobby, Bohém Bowling Café, Játékterem, Scala Étterem, partON Bistro) fogadhatnak vendégeket.

7.
Parkoló szállóvendégeink számára a Hotel Wellamarin által kiadott parkolási engedélyt biztosítunk érkezéskor, ami a recepción vehető át, melyet a szállóvendégnek jól látható helyen a saját gépjárműjének műszerfalán kell kihelyezni. A Hotel Wellamarin területére a szálloda parkolási engedélye nélkül járművel behajtani tilos! A parkoló területén a KRESZ előírásai érvényesek, megsértésük esetén a gépjárművet eltávolítjuk a szállóvendég költségére! A gépjárműben hagyott tárgyakért a Hotel felelősséget nem vállal. 

8.
A szállóvendég részére SPA részlegünk és kültéri medencénk használatához törölközőt biztosítunk, melyet a B1. emeleten lévő SPA recepciónkon minden nap aláírás ellenében lehet felvenni. A felvett törölközőket minden esetben aznap 20:00 óráig kérjük SPA recepciónkon leadni, ellenkező esetben szobaszámlájukra 5.000 Ft/törölköző díjat terhelünk fel. 

9.
A szállóvendég a Hotel Wellamarin területén az általános normákat betartva köteles viselkedni a vonatkozó jogi előírásoknak, a jelen Házirend és a Vendégtájékoztató A-Z-nek megfelelően. A szállóvendég köteles tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, közléstől, vagy cselekedettől, amely mások személyiségi jogait, életét, egészségét, vagy testi épségét veszélyeztetheti, vagy sértheti. Továbbá megkérjük kedves szállóvendégeinket, hogy a többi szállóvendég nyugalma érdekében kerüljék a hangos zenehallgatást. 

10.
A Hotel Wellamarin területén megfelelő szakképesítéssel és engedélyekkel bíró közreműködők biztosítják a magatartási és biztonsági szabályok érvényesülését. A szállóvendég a Hotel területén történő tartózkodással kifejezetten vállalja, hogy ezen közreműködőkkel a jogszabályi keretek között messzemenően együttműködik, veszélyhelyzet esetén utasításaikat követi. Amennyiben a szállóvendég ezen személyek eljárásával szemben panaszt kíván tenni, úgy azt - lehetőség szerint - a recepción teheti meg. 

11.
Az a szállóvendég aki, a Hotel Wellamarin területén az ott-tartózkodásra nem jogosító karszalaggal, vagy karszalag nélkül tartózkodik, tudomásul veszi és elfogadja, hogy felelősségre vonásával egyidejűleg meg kell fizetnie a tartózkodásra jogosító szállásdíj árát(80.000,-Ft) + idegenforgalmi adót.

12.
A rendelkezést megsértő szállóvendéget a Hotel dolgozói kivezetik a Hotel területéről, ismételt rendzavarás esetén eltávolítják a Hotel területéről. 

13.A szállásdíj magában foglalja a rendeltetésszerűen használt szoba takarítását, mint szolgáltatást, mely napi takarítás a szobában található „TAKARÍTÁST KÉREK” tábla kilincsre történő kihelyezése ellenében történik meg 08:00-16:30 között. A lakrészek kényelmes használata érdekében kollégáink naponta 15:00-16:00 óra között mindenképp bekopognak, hogy a szemetet összegyűjtsék.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő szennyeződések, sérülések után extra díjat számolunk fel, amelyet a szállóvendég távozását követően is jogosultak vagyunk kiszámlázni.

14.A szálloda recepciójával szemben található Scala Étteremben: 
- 06.29-07.02. között a reggeli: 8:00-11:00-ig, egyéb napokon 7:00-10:00-ig
- 06.28-07.01. között a vacsora: 18:00-21:30-ig.
Éttermünkbe történő belépéskor a karszalag felmutatása és a szobaszám bemondása kötelező! Az étteremből ételt, tányért és egyéb berendezési tárgyat kivinni tilos! Szobaszerviz a fesztivál ideje alatt nincs.

15.A szálloda további vendéglátó egységei 2022.06.28-07.02. között a következőképpen tartanak nyitva: 
- recepció mögötti Bohém Bowling Café 8:00-21:00
- Balaton strandján partON Bistro 10:30-17:00 
- Black & Orange SPA 8:00-20:00
- poolBár 10:00-20:00

16.
Ezúton tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy érkezés napján 15:00 órától, míg elutazásuk napján délelőtt 10:00 óráig tudják szobájukat a szálláscsomag ár megfizetése keretében használni. Délelőtt 10 óra utáni távozás esetén 2000 Ft/lakrész/óra díjat számolunk fel! 
 

17.

Amennyiben szeretné, hogy szobájába feltöltött minibárral várjuk rendelését az alábbi linken tudja leadni: LINK
A felületen megrendelt tételeket bekészítjük szobájába és számlájára terheljük, melyet távozáskor tud kiegyenlíteni.
A 15:00-ig leadott rendeléseket aznap tudjuk teljesíteni, a 15:00 után leadott rendeléseket pedig a következő napon.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Szíves megértésüket köszönjük és kellemes itt-tartózkodást kívánunk!
Hotel Wellamarin****Superior vezetősége és munkatársai