8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Reggeli TÖKÉLETES INDULÁS

Egy tökéletes nap kezdetének kulcsa a finom és tápláló reggeli! Hotelünk Chéfje is ezt tartotta szem előtt reggeli választékunk összeállításánál, így reggeli kínálatunkban helyet kapott minden olyan többnyire helyben készült kiadós és egészséges finomság, mely hotelvendégeinket megfelelő mennyiségű és minőségű energiával tölti fel.

Ugrás a képgalériához

Péksütemények

Péksütemények

Péksütemények

KÖRNYÉKRŐL SZERETETTEL

Reggeli péksüteményeink a környékből érkeznek. Kínálatunkban mindig helyet kap a hagyományos fehér kenyér illetve burgonyás, barna magvas és rozsos vekni. A zsemlék és kiflik mellett népszerű a magyaros bagett, édes kísértésre pedig a különböző ízű leveles sütemények invitálnak. 

Kontinentális feltétek

Kontinentális feltétek

Kontinentális feltétek

VÉGTELEN KOMBINÁCIÓ

Hotelünk reggeli választékában a külföldön elterjedt kontinentális reggeli kínálat elemei is megtalálhatók, amin persze azért egy kicsit magyarosítottunk és háziasítottunk. Ennek megfelelően felvágottjaink között fürdői és Esterházy sertés sonka, csirkemell sonka mellett csemege és paprikás szalámi is helyet kapott, míg sajtpultunk sajtjai mellett házi újhagymás sajtkrém és tonhalpástétom valamint saját fűszerezésű bazsalikomos fetasajttal is szolgálunk. A finomságok sorából házi befőzésű lekvárjaink sem hiányozhatnak, melyek közül olyan különlegességek is feltűnhetnek, mint málna, rebarbarás eper, erdei gyümölcs. Megéri megkóstolni!

Fitness falatok

Fitness falatok

Fitness falatok

EGÉSZSÉGES ÉS FINOM

Az egészséges táplálkozás szigorú követői is jóízűen reggelizhetnek, számukra szezon gyümölcsökkel, gyümölcssalátával, friss zöldségekkel, finom magvakkal, és házi készítésű erdei gyümölcs, natúr málna, rebarbarás eper gyümölcs joghurttal készültünk, melyhez bátran ajánljuk finomabbnál finomabb kukorica pehely vagy müzli variációinkat. Tegyen próbát, az egészséges finom!

Forró, villás finomságok

Forró, villás finomságok

Forró, villás finomságok

BŐSÉGES JÓLÉT

Van, aki forrón és kiadósan szereti, és valljuk meg, mi magyarok így szeretjük! Magyar hotel lévén reggeli ajánlataink közül semmiképp sem hiányozhat a finom sült kolbász, a főtt virsli mustárral, tormával, ketchuppal vagy majonézzel; a pikáns lecsó, továbbá az angol reggelik sztárjai a sült bacon, a tükörtojás, a rántotta változatok vagy a kemény tojás sem. Végül pedig egy kis gyerekkori nosztalgiázásként jöhet a tejbegríz!

Energetizáló italok

Energetizáló italok

Energetizáló italok

FOLYÉKONY FRISSESSÉG

Reggeli ételeink mellé NektarNatura gyümölcsleveket, hideg és meleg tejet, Dallmayr fekete, zöld, gyógy- és gyümölcsteát, valamint Dallmayr kávévariációkat; mint espressot, espresso macchiatot, capuccinot, hosszú kávét, latte macchiatot, illetve forró kakaót kínálunk.

Speciális étkezések

Speciális étkezések

Speciális étkezések

MERT MINDENKI SZÁMÍT

Chéfünk és csapata igyekszik a modern konyhatechnológiáknak és az éppen uralkodó gasztronómiai trendeknek, elveknek megfelelően az ételkínálatot kialakítani, így a tágabb értelemben vett (halat, húst nem, de tejterméket, tojást engedélyező) vegetáriánus, illetve a keresztszennyeződést toleráló gluténmentes étkezés biztosított hotelünkben. Chéfünk, és szakácsaink laktózérzékeny vendégeink étkezési igényeinek megfelelő ételkínálattal is tudnak készülni, amennyiben laktózérzékeny vendégeink ezt előre jelzik. Egyéb más speciális étkezésnek (pl. paleolit, kóser, halal) vagy diétának megfelelő étrend, ételkínálat kialakítása esetén érkezését megelőzően feltétlen további egyeztetés szükséges. Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket (keresztszennyeződés miatt).

Információ

Információ

Információ

JÓ TUDNI

HelyszínScala Étterem*
Időpont7:00-10:00 kiv 07.04-07.07. 8:00-11:00
RuhaviseletCasual - hétköznapi viselet

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 *A hotel kapacitáskihasználtságától függően, a hotel jogosult a hotel épületén belül a hotelvendégek reggeliztetése céljából egyéb helyszínt is megjelölni. A hotel a reggeli helyszínének megváltoztatása miatt semmilyen kártérítéssel sem tartozik a hotelvendégnek.