8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

A jelenleg érvényben lévő 207/2020 (V. 15.) Korm. rendelet, 168/2020 (IV. 30.) Korm. rendelet illetve a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának iránymutatásai alapján szállodánk jelenleg a következő szolgáltatásokkal fogadja vendégeit.

 

szallas
SZÁLLÁSSZOLGÁLTATÁS

Létszám és igény szerint hotelünk széleskörű lehetőséget kínál a pihenésre. Válasszon szobáink, apartmanjaink vagy három légterű lakosztályaink közül, melyek mindegyike különböző kategóriákban elérhető!

Válasszon lakrészeink közül »
felpanzio-hotel 
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A félpanziós ellátás, azaz a reggeli és esti étkezés Hotelvendégeink részére hotelünk által megadott időpontokban és helyszíneken díjmentes.

További információ »

wellness
BELTÉRI MEDENCE, SZAUNAVILÁG HASZNÁLATA

Beltéri élménymedencénk, szaunavilágunk jelenleg az Önök egészségének védelme érdekében hozott rendeletek mentén üzemel.  

 Súlyzó
FITNESS HASZNÁLAT

A szállodában található Kondi termünkSquash- és Bowling pályánk Hotelvendégeink számára nyitvatartási időben továbbra is rendelkezésre állnak, valamint csoportos óráink is látogathatók a kiírt órarend szerint !

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.