8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Vacsora TÖKÉLETES LEZÁRÁS

Hódoljon a manapság divatos „slow food” irányzatnak, mely a helyi alapanyagokból készült ételeken keresztül enged belekóstolást az adott tájegység ízvilágába, megőrizve Magyarország kulináris sokrétűségét. Chéfünk csapatával együttesen igyekszik a nemzetközi és a magyaros vacsorafogások balatoni illetve somogyi feldolgozását bemutatni, lehetőséget adva vendégeinknek a Balaton és Somogy megye kulináris világának megismerésére.

Ugrás a képgalériához

Étvágygerjesztő előételek

Étvágygerjesztő előételek

Étvágygerjesztő előételek

KULINÁRIS ÉLVEZETEK

Vacsoránk legkülönlegesebb fogása az étvágygerjesztő előételfalatok. Chéfünk és kollégái kreativitása ennél a fogásnál mutatkozik meg leginkább, hisz kis mennyiségben kell nagyot alkotniuk, és három- vagy négyféle ízt pár falat erejéig összehangolniuk. A siker évek óta garantált, mindenképp megér egy próbát!

Jóleső levesek

Jóleső levesek

Jóleső levesek

EGY TÁL FINOMSÁG

Ahogy másoknál, úgy nálunk is a mindennapi étkezés szerves részét képezi egy finom tál meleg leves elfogyasztása. Vacsoránk során Chéfünk többféle alternatívát kínál, melyek között megtalálhatók a reformkonyha által kedvelt krémlevesek, illetve a zöldség, a hús vagy a magyar gasztronómia specialitásaként ismert egytál levesek.

Színpompás saláták

Színpompás saláták

Színpompás saláták

SZÍNES ÉS ZÖLD

Talán nincs is még egy olyan étel, ami ennyire sokszínű és változatos lenne. Éppen ezért igyekeztünk salátakínálatunkat minél sokrétűbben kialakítani. Vacsoránk salátái között így megtalálható a végtelenül variálható friss vegyes saláta színes zöldségkínálata, kiegészítve mediterrán olaj- és kapribogyóval; Chéfünk különleges házi olajaival és dresszingjeivel; a majonézes alapú nyers vagy párolt zöldséges kevert salátaváltozatok, illetve a magyar savanyúságok, melyek közül a csalamádé és a kovászos uborka (szezonális) is konyhánk terméke.

Főételek mindenkinek

Főételek mindenkinek

Főételek mindenkinek

ÍZEK FOGSÁGÁBAN

Chéfünk számára nagyon fontos, hogy a vacsorakínálaton szereplő főételek közül mindenki megtalálja a kedvére valót, és jól lakjon. Ezért a napi ajánlatában szereplő főfogások között mindenképp szerepelnek a magyar és a nemzetközi konyha remekei, valamint a vegetáriánus, a fehér illetve a vörös húsokból készült ínyencségek. A főfogások mellé ízben harmonizáló köretet, esetleg mártást és szószválasztékot javaslunk, melyet vendégeink kedvükre kombinálhatnak.

Csábító desszertek

Csábító desszertek

Csábító desszertek

IGAZI KÍSÉRTÉS

Hotelünk konyhájában egy kis cukrászat is helyet kapott, melyben cukrászaink szorgosan tevékenykednek, hogy édességeik bármelyike méltó befejezése lehessen Chéfünk műremekeinek. Édes gondolataik különböző formákban - mint könnyed pohárkrémekben, omlós pitékben, krémes tortaszeletekben; vagy a nagymamáink konyhájából ismert, forró tésztafélékben, felfújtakban - csábítanak egy könnyed esti nassolásra.

Speciális étkezések

Speciális étkezések

Speciális étkezések

MERT MINDENKI SZÁMÍT

Chéfünk és csapata igyekszik a modern konyhatechnológiáknak és az éppen uralkodó gasztronómiai trendeknek, elveknek megfelelően az ételkínálatot kialakítani, így a tágabb értelemben vett (halat, húst nem, de tejterméket, tojást engedélyező) vegetáriánus illetve a keresztszennyeződést toleráló gluténmentes étkezés biztosított hotelünkben. Chéfünk, és szakácsaink laktózérzékeny vendégeink étkezési igényeinek megfelelő ételkínálattal is tudnak készülni, amennyiben laktózérzékeny vendégeink ezt előre jelzik. Egyéb más speciális étkezésnek (pl. paleolit, kóser, halal) vagy diétának megfelelő étrend, ételkínálat kialakítása esetén érkezését megelőzően feltétlen további egyeztetés szükséges. Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket (keresztszennyeződés miatt).

Információ

Információ

Információ

JÓ TUDNI

HelyszínScala Étterem*
Időpont: 
V-Cs18:00 - 20:30
P-Sz18:00 - 21:30
LétszámHotelünk vendéglétszám függvényében büfévacsorát vagy tányérszervízes, Chéfünk napi ajánlataiból választható több fogásos menüvacsorát kínál
RuhaviseletSmart Casual - elegáns viselet

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 *A hotel kapacitáskihasználtságától függően a hotel jogosult a hotel épületén belül a hotelvendégek vacsoráztatása céljából egyéb helyszínt is megjelölni. A hotel vacsora helyszínének megváltoztatása miatt hotelvendégnek semmilyen kártérítéssel sem tartozik.