8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Vendég- tájékoztató A nyomtatott példányért kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Ugrás a képgalériához

Kedves Vendégünk!
Szeretettel üdvözöljük a Hotel Wellamarinban****superior!

Tájékoztatónkban szeretnénk megismertetni Önt szolgáltatásainkkal és segítségére lenni abban, hogy szabadidejét a lehető legkellemesebben töltse nálunk.
Szállodánk valamennyi munkatársa igyekszik az Ön kényelmét, igényeit a lehető legjobban kiszolgálni, tartózkodásához harmonikus környezetet és nyugodt körülményeket biztosítani.

Jó pihenést és élményekben gazdag napokat kívánunk szállodánkban!
Szálloda vezetősége és munkatársai

SZÁLLODAI SZOLGÁLTATÁSOK A-Z

Ágyelő:

Vendégeink részére kérésre ágyelőt biztosítunk. Kérjük, hogy igényével forduljon a szobaasszonyainkhoz vagy a recepciónkhoz.
Telefonszáma: 800

Ajtózár működése:

Szállodaszobáink ajtaja közelítő (proximity) kártyával működtethető zárral van ellátva. Az ajtó kizárólag kártyával nyitható: a kártyát a szobaajtó melletti olvasóhoz közelítve, azt érintve az olvasón zöld fény villan fel néhány másodpercre, ekkor az ajtó nyitható. Belülről az ajtó kilinccsel bármikor kinyitható.
Ha a szobában tartózkodik, a kártyát helyezze az ajtó mellett, a falon lévő kártyatartóba, ez biztosítja a szoba elektromos árammal történő ellátását.
Amennyiben a kilincs alatti gombot vízszintes állásba fordítja, a folyosón az ajtó melletti külső olvasó pirosan világít, jelezve, hogy a szoba foglalt.
Az ajtó bezárásához, kérjük, hogy a kilincset ne nyomja le, hanem erősebb mozdulattal húzza be. Kérjük, ha a szobából távozik, kártyáját minden esetben vigye magával és ellenőrizze a szobaajtó megfelelő záródását.

Akadálymentes szoba
és akadálymentes
közlekedés az épületben:

Szállodánkban a legkorszerűbben felszerelt akadálymentes szobákkal várjuk fogyatékkal élő vendégeinket, akik részére belső udvarunkon térítésmentesen megfelelő gépkocsi parkoló, az épületben akadálymentes közlekedés, a lobbyban és Black & Orange Spa részlegünkben akadálymentes mosdó biztosított. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy szauna részlegünk, továbbá benti és kültéri medencénk nem akadálymentesített.

Balaton-part:

Szállodánk Zamárdi 3 km hosszú, füves szabad strandja mellett helyezkedik el. A vízpart az Eötvös utca felőli sétálón keresztül közelíthető meg.
Épületünkből a partON Bistron át, annak nyitvatartási idején közvetlenül is van kijárat a Balaton-partra. A part felé történő áthaladást forgóvilla biztosítja, amit a szobai kulcskártya nyit.  Mozgássérült és babakocsis vendégeink csapóajtón keresztül tudnak áthaladni, ehhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget. Amennyiben szobakártyájuk nem nyitja a csapóajtót, kérjük jelezze recepciónkon.
partON Bistro nyitva tartása:
Főszezonban és Nyári szezonban:11:00-21:00

(Konyha 12:00-20:30-ig)
(A nyitvatartás időjárástól föggően változhat.)

Bankjegykiadó (ATM) automata:

Legközelebbi automaták:
OTP ATM - Vasútállomás épülete, Zamárdi Szabadság tér

Berendezés, bútor:

A szobákat különös gonddal rendeztük be, kérjük kedves vendégeinket, hogy a szobát ne rendezzék át, a berendezési tárgyakat, bútorokat (pl. szófa), ne mozdítsák el, ne helyezzék át. A bútormozgatás a bútorokon, szőnyegpadlón sérülést okozhat. A szoba bútorzata az erkélyre, az erkély bútorzata a szobába nem helyezhető át.
A szoba bútorzatán, kárpitozott felületein keletkezett károk vendégeinket terhelik.

Biblia:

Megtalálható az ágy melletti éjjeliszekrény fiókjában.

Bogarak, pókok:

Szállodánk rendszeres rovarirtással biztosítja Vendégeink zavartalan pihenését. Minden igyekezetünk ellenére ha véletlenül mégis találkozik velük, szíves elnézését kérjük. Szobaasszonyaink készséggel eltávolítják a „betolakodót”.

Borotválkozó szett:

Egy borotvát és egy tubus borotvahabot tartalmaz, mely a recepción vásárolható 300 Ft/szett áron.

Boríték, levélpapír, mappa:Vendégeinknek kérésre biztosítjuk. Kérjük, forduljon a recepcióhoz személyesen vagy a 800-as telefonszámon.
Bowling:Bohém Bowling Café-ban két sávos bowling pályával várjuk vendégeinket, mely a hét minden napján 10:00 – 22:00 között foglalható.
Díja: 2.250 Ft/pálya/fél óra minden további megkezdett perc 75 Ft/perc-be kerül.
A bowling pálya használatához zoknival viselt bowling cipő használata kötelező. Bowling cipőt a pálya foglaláshoz a kávézóban térítésmentesen biztosítunk.
Kérjük, a lefoglalt játékidő leteltére ügyeljenek, mert a gép nem figyelmezteti Önöket!
Bohém Bowling Café telefonszáma: 823
Cipőápoló eszköz: Vendégeinknek kérésre biztosítunk. Kérjük, forduljon a szobaasszonyainkhoz.
Cipőkanál:Lakóegységeink gardrób szekrényeiben elhelyezve találják.
Cipőtisztító automata:A recepció területén található az „A” lift melletti előtérben.
Csomagmegőrzés:A recepció melletti helyiségben lehetőség van csomagjaik elhelyezésére. Recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek.
Csomagok lakóegységekbe szállítása:Kollégáink érkezések és utazások alkalmával készséggel nyújtanak segítséget csomagjainak szállításában. 
Dohányzás:Az épületben tilos a dohányzás! Szállodaszobáink mindegyike nemdohányzó. A szobák erkélyén a dohányzás engedélyezett. Amennyiben az erkélyen nem talál falra szerelt hamutálat szobaasszonyainktól vagy recepciónkon tud igényelni.
A Scala Étterem, a Bohém Bowling Café és a partON Bistro teraszán az erre kijelölt helyen, a bejárattól legalább 5 m távolságban van lehetőség dohányzásra.
Elektromos autó töltése:A szállodában lehetőség van elektromos autók töltésére, melyeket csak és kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken lehet tölteni. Az elektromos autók számára fenntartott parkolóhely díja főszezonon kívül 7.000 Ft/autó/éj, főszezonban 10.000 Ft/autó/éj, mely a töltés díját is tartalmazza. A parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, szabad kapacitásaink függvényében, azonban előzetes megrendelésre van lehetősége vendégeinknek.
Elektromos csatlakozás:Magyarországon a hálózati feszültség 220 – 240 V/50 Hz. Amennyiben ettől eltérő csatlakozási lehetőségre van szüksége csatlakozó aljzat átalakító adapterért forduljon recepciónkhoz.
Telefonszám: 800

Elektromos kerékpár,

könnyű-jármű töltése:

A szállodában lehetőség van elektromos kerékpárok és könnyű- járművek díjmentes tárolására és töltésére. Mind a kerékpárok, mind a könnyű-járművek csak és kizárólag az erre kijelölt tároló helyeken kerülhetnek tárolásra, töltésre. 
A tároló- és töltőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, szabad kapacitásaink függvényében, melyet vendégeink érkezési sorrendben tudnak elfoglalni.
Ébresztés:A televízió a távirányítóval beállítható automata bekapcsolásra. A beállítás lépései: Menü (zöld gomb) megnyomása után a lefele nyíllal a Plug & Play menüpontot kell kiválasztani az OK (középső) gombbal. Itt az Idő menüpont kiválasztása után beállítható az ébresztési időzítő bekapcsolása a kívánt időpontra.
Továbbá a recepción rendelhető telefonos ébresztés.
Telefonszám: 800
Élménymedence:A B1-es szinten található Black & Orange SPA részlegünkben élménymedencével várjuk vendégeinket. Vízfelülete 96 m², vize 28 - 32 C°-os, és a wellness részleg nyitvatartási idejében, 8:00 – 20:00 óra között áll rendelkezésre. A medencében vízgomba, álló- és ülő nyakzuhanyok, pezsgőágyak és padok, buzgárok teszik élvezetessé a fürdést. A gyerekeket sekély vizű medencerész várja spriccelő bohóccal, sünnel.
Az időjárástól függően késő tavasszal és a nyári hónapokban üzemel kültéri élménymedencénk, 135 m² vízfelülettel. Felszereltsége a beltéri medencéhez hasonló. A kültéri medence nyitvatartása nyári és főszezonban minden nap 10:00 – 20:00 óra között tart nyitva, időjárástól függően.
A medencék használata előtt kötelező zuhanyozni. Kérjük vendégeinket, hogy a medencébe a lábmosón keresztül menjenek be.
Az élménymedencékbe ugrálni, a többi vendég nyugalmát zavarni tilos!
Pelenkás babák a medencét kizárólag úszópelenkában használhatják.
Érkezés:A szobát az érkezés napján 14:00 órától (főszezonban, illetve kiemelt időszakok és ünnepek esetén 15 órától) lehet elfoglalni. A bejelentőlapot kérjük pontosan kitölteni, hogy az önkormányzat idegenforgalmi adóra vonatkozó előírásainak, 2018.évi XCVII.tv. 6/B pontja szerinti és a GDPR által védett adatszolgáltatási kötelezettségeknek eleget tudjunk tenni. A későbbi kijelentkezés időigényét lecsökkenti, ha bejelentkezéskor a számlázásra vonatkozó igényét jelezi (milyen névre kéri kiállítani, milyen módon kívánja a számlát kiegyenlíteni, stb.) részünkre. A bejelentkezést követően vendégeinknek átadjuk a szobát nyitó kulcskártyát. 14:00 órai (főszezonban  illetve kiemelt időszakok és ünnepek esetén 15 órai) időpontot megelőzően a szálloda foglaltságának függvényében 2000 Ft/lakóegység/óra díj ellenében tudjuk a szobát kedves vendégeink rendelkezésére bocsátani legkorábban 11 órától.

Esernyő:

Vendégeink a recepción kérhetnek kölcsön esernyőt.
Telefonszám: 800

Étterem:

A szálloda recepciójával szemben található Scala Éttermünk hazai és nemzetközi ételekkel várja kedves vendégeinket. A'la carte étlapunk az ínyenceknek kínál különlegességeket, borlapunk a hazai pincészetek kínálatából szemezget.
Nyitva tartás:

Büféreggeli:7:00 – 10:00 óráig

A’la carte ebéd:12:00 - 17:00 óráig  

Büfévacsora:18:00 - 20:30 óráig

Éttermünk telefonszáma: 821
Part menti a'la carte éttermünk, partON Bistro főszezonban és nyári szezonban 11:00-21:00-ig tart nyitva (konyha 12:00 - 20:30-ig), időjárás függvényében. Balatoni panorámával, vízparti terasszal, könnyed, nyárias ételekkel, magyar ízekkel, hűsítő koktélokkal, fagylalttal várja vendégeinket. 

Étkezési időpontok Scala Étterem:

Büféreggeli:7:00 – 10:00 óráig

 

A’la carte ebéd:12:00 - 17:00 óráig  

 

Büfévacsora**:18:00 - 20:30 óráig

 

*A vacsora ideje időszakosan változhat. A főszezonban és a kiemelt időszakokban: kettő turnusban zajlik a büfévacsora:

 

1 turnus esetén: 18:00-19:30
2 turnus esetén: 19:45-21:30

**30 fő alatti vendégszám esetén menüt szolgálunk fel, fogásonként többféle választási lehetőséggel.
A regisztrációhoz kérjük kedves vendégeink együttműködését, a szobaszám megadását illetve a kulcskártya bemutatását. Kérjük, hogy kollégáink iránymutatása szerint foglaljanak helyet.
A büféasztalról az éttermen belül igénye szerint fogyaszthat. Szállodánkat a fenntartható fejlődés követelményei szerint, környezetbarát módon szeretnénk működtetni, ezért kérjük, hogy az ételekből a ténylegesen elfogyasztani kívánt mennyiségnek megfelelően vegyen. Együttműködését köszönjük.
Amennyiben az étteremből ételt vagy italt kíván kivinni, kérjük, hogy azt kollégáinknak jelezze, mivel ezt csak térítés ellenében tudjuk biztosítani. 

Fénymásolás:Vendégeink részére nyomatási lehetőséget recepciónkon biztosítunk, ez ügyben kérje recepciós kollégáink segítségét.
Telefonszám: 800

Fitness (kondi) terem:

Konditermünkben (B1 szinten, a Black & Orange SPA mellett) testedzéshez professzionális eszközök állnak rendelkezésére. Kérjük, hogy a gépek használatához a SPA recepción kérjen segítséget. Kiskorúak a gépeket csak szülői felügyelet mellett használhatják. A berendezéseket mindenki csak saját felelősségére használhatja.
Cardio gépek: futópad, lépcsőző gép, ellipszis tréner, ülőkerékpár
Erősítő gépek: háromoldalú erősítő gép, állítható csiga
Egyéb: állítható pad, kézi súlyzók 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12,5-15-17,5-20 kg; bordásfal, soft ball, fit-ball, gumikötél, step pad
A konditermet az ajtajára kifüggesztett házirend szerint veheti mindenki igénybe.
Fitness órákCirkáló termünkben előre meghirdetett időpontokban fitness és aerobic órákat tartunk, melyekről részletes tájékoztatást honlapunkon lévő órarendünkben találnak érdeklődőink. Az órákon való részvétel térítésköteles.
Fizetési módok:A fizetés történhet készpénzzel (HUF és EUR), hitelkártyával (elfogadunk VISA, Eurocard/Mastercard, Maestro, OTP, MBH és K&H SZÉP kártyával.
Fogmosó szett:Egy fogkefét és egy fogkrémet tartalmaz, mely a recepción vásárolható 300 Ft/szett áron.
Folyosói automata ajtó:A folyosók ajtaja kulcskártyával nyílik. A kártyát az ajtó melletti olvasóhoz érintve zöld fény villan fel, és az ajtó automatikusan kinyílik. Vendégeink, kiemelten gyermekes családok érdekében a kártyával kizárólag az a folyosóajtó nyitható, ahol az Ön lakóegysége van, valamint a wellness folyosó ajtaja. A folyosóról az ajtó mellett lévő nyitó billenőkapcsolóval is ki lehet az automata ajtót nyitni, tehát onnan kártya nélkül bármikor ki lehet jönni a lépcsőházba.
Fürdőköntös:Felnőtt vendégeink részére a lakóegységek polcos szekrényébe készítjük a fürdőköntöst a SPA részleg és a kültéri élménymedence kényelmes használatához. Elutazáskor kérjük a szobában hagyni. A fürdőköntöst a szálloda területéről kivinni tilos. Gyerekek részére, gyerekméretű köntöst kérésre korlátozott számban tudunk biztosítani. Kérjük, hogy ez irányú igényüket a szobaasszonyainknak vagy a recepción jelezzék.
Szállodánk logójával hímzett köntös a recepción vásárolható, ára: 8.900 – 9.500 Ft/db, mérettől függően. 
A szálloda jogosult távozás után a szobából hiányzó fürdőköntöst a vendégnek kiszámlázni.
Fűtés:A lakóegységben lévő fűtő-hűtő berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemel. A falon lévő digitális kezelőpanelen lehet a hőmérsékletet állítani. Télen az ajánlott fűtési hőmérséklet 20 – 24 C°, mely kellemes komfortérzetet biztosít.
A kezelőpanel használati útmutatójáról külön leírás itt áll kedves vendégeink rendelkezésére. Beállítási nehézségek esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz! Telefon: 800
A lakóegység fürdőszobájában továbbá egy törölközőszárító radiátor áll vendégeink rendelkezésére, melyet a radiátor alatti, tekerős termosztát fejjel lehet beállítani. A törölközőszárító radiátor a kültéri, 12°C alatti hőmérséklet esetén automatikusan bekapcsol.
Gyerek animáció:A Manóműhelyben előre meghirdetett időpontokban különböző gyermek programokat, illetve konferenciatermünkben alkalmanként filmvetítéseket tartunk. A meghirdetett programokról felvilágosítást kihelyezett programfüzeteink, plakátjaink nyújtanak, illetve személyesen vagy a 800-es telefonszámon Recepciónk.
Gyerekeknek, babáknak:Kérésre apró vendégeink részére utazó babaágyat, illetve babakádat készítünk be a szobába. Gyermekbarát Comfort szobáinkba igény szerint babaágy, babakád, gyerekzsámoly, bili, szűkített WC ülőke, etetőszék, bébiétel melegítő, gyermek étkészlet, vízforraló kerül bekészítésre. Az étteremben kérésre etetőszékben ülhetnek asztalhoz az apróságok. A recepció és a SPA részleg akadálymentes mosdójában pelenkázó áll a kisgyermekkel érkezők rendelkezésére.
A legkisebbeket a B1 szinten SPA részlegünk Manólak játszószobával, beltéri és szabadtéri medencénkben pedig leválasztott gyerekpancsolóval várja.
Hamutál:A szobák erkélyén a dohányzás engedélyezett. Amennyiben az erkélyen nem talál falra szerelt hamutálat szobaasszonyainktól vagy recepciónkon tud igényelni.
Hajszárító:A fürdőszobában található. A hajszárító biztonsági kapcsolóval működik, a működtető gombot folyamatosan nyomva kell tartani használat közben.
Hidegcsomag:A reggel 7 óra előtti elutazás esetén előző napi megrendelése alapján, reggeli helyett, hidegcsomagot biztosítunk. Kérését kérjük, a recepción jelezze a távozás előtti napon legkésőbb 20:00 óráig!
Internet:Szállodánk egész területén és lakrészeiben a díjmentes internet hozzáférés WIFI révén biztosított, melynek kódját kérje Recepciós kollégáinktól illetőleg a kulcskártyatokban találja.
A Bohém Bowling Café internet sarkában a világháló használatához számítógépet is elhelyeztünk. 
A szobákban vezetékes internet is térítésmentesen használható. Csatlakozó kábelt a recepciós kollégák szívesen adnak. Kérjük, hogy távozáskor a recepción szíveskedjenek a kábelt leadni, ellenkező esetben a szálloda jogosult távozás után a kábelt a vendégnek kiszámlázni (díja 3000 Ft/db).
Játékterem: A Bohém Bowling Café területén asztali focit, népszerű nevén csocsót (100 Ft-os érmével működik) és X-BOX-ot (1.000 Ft/óra) kínálunk a tizenéveseknek illetve a játékot kedvelő felnőtteknek.

Játszóház: 

A B1 szinten, a Black & Orange SPA részlegen ManóLAK játszószobában gyerekjátékok várják a legkisebbeket: babák, plüssök, autók, építőjátékok és mesekönyvek. A játszóházat az ajtajára kifüggesztett házirend szerint veheti mindenki igénybe. A kisgyerekeket szülői felügyelet nélkül hagyni tilos!
Kamerarendszer:Vendégeink biztonsága érdekében épületünk közösségi tereiben (Recepció, Bohém Bowling Café, Játékterem, Scala Étterem, partON Bistro, Black & Orange SPA, Fitness (kondi) terem, ManóLAK játszószoba, Squash pálya, Yacht, Katamarán, Cirkáló termek, valamennyi folyosó és lépcsőház)  továbbá a parkolók, a kültéri élménymedence és az éttermek teraszának területén kamera megfigyelő rendszer működik.
Kápolna:Aki szeretne a világ zajától kis időre csendes helyre vonulni, a belső udvarról nyíló ökumenikus kápolnánkban meghitt csendre talál.
Károk:Tartózkodási ideje alatt a lakóegységben, illetve a szálloda területén okozott károk Önt terhelik. A szálloda a javítási, pótlási költségeket jogosult Önre továbbterhelni.
Kávézó:A Bohém Bowling Café a recepció mellett található, ahol kávékülönlegességekkel, koktélokkal várjuk vendégeinket.
Nyitva tartás: 08:00-22:00
Bohém Bowling Café telefonszáma: 823

Klímaberendezés:

A lakóegység hűtése csak bezárt nyílászárók mellett üzemel, a kívánt hőfok a falon lévő kezelőpanelen állítható be. Az ajánlott hűtési hőmérséklet 24 – 26 C°. Ez a hőmérsékleti tartomány kellemes komfortérzetet biztosít.
A kezelőpanel használati útmutatójáról külön leírás itt áll kedves vendégeink rendelkezésére. Beállítási nehézségek esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Telefonszám: 800
Konferencia:Konferenciákhoz, rendezvényekhez szállodánk 6 különböző méretű, korszerű technikával felszerelt termet kínál partnereinek.
Konferenciatermeink:

 

 

 

 

 

Alapterület m2 

Befogadó képesség/fő

 

Yacht

119

100 

 

Katamarán166

160

 

Cirkáló86

80

 

Cirkáló 1.46

30

 

Cirkáló 2.

40

30

 

Kajak 

18

12 

 

Kenu18

12 

 

Bohém 

43

20

Kozmetikai termékek:Lakóegységeink fürdőszobáiba vatta korongot, fültisztítót, zuhanysapkát és kozmetikai törlőkendőt készítünk.
Kulcskártya:Lakóegységeink bejárati ajtaját, a folyosó automata ajtaját és a beléptető forgóvillákat kulcskártya működteti. Az ajtók és a forgóvilla kizárólag kártyával nyílnak, illetve nyithatók. A kártyát az olvasóhoz közelítve, azt érintve zöld fény villan fel néhány másodpercre, ekkor az ajtó nyitható, illetve az automata ajtó kinyílik, a forgóvilla áthaladást biztosít. A kulcskártya annak a folyosónak az ajtaját nyitja, ahol az Ön lakóegysége van. Valamennyi vendégünk kulcskártyája nyitja a wellness részleg folyosójának ajtaját és a partON Bistro forgóvilláját.
Ha a szobában tartózkodik, a kártyát helyezze az ajtó mellett, a falon lévő kártyatartóba, ez biztosítja a szoba elektromos árammal történő ellátását.
Kérjük, ha a szobából távozik, kártyáját minden esetben vigye magával. A szálloda területén munkatársaink bármikor kérhetik, hogy a szállodában való tartózkodás jogosultságát a kulcskártya felmutatásával igazolja. A Scala Étterem, a partON Bistro, a Bohém Bowling Café és a Black & Orange SPA részleg szolgáltatásait a kártya bemutatásával tudja igénybe venni, fogyasztását így tudjuk szobaszámlájára terhelni.
A kulcskártyát kaució terhelése ellenében bocsátjuk kedves vendégeink rendelkezésére, elvesztése, illetve megrongálódása 2.300 Ft-os díj felszámítását vonja maga után. Ezért kérjük kedves vendégeinket, hogy a kártya épségére ügyeljenek (különösen, ha nadrágzsebbe teszik), mivel használhatatlanná vált kártya leadásakor a díj felszámításától nem tudunk eltekinteni.
Kulcskártya tartó:A szobaajtó mellett található, narancssárga fénnyel világít. Kérjük, hogy kártyáját helyezze a tartó nyílásába, hogy szobájában az elektromos készülékek és lámpatestek működjenek. Az elektromos ellátás meglétét a kártyatartó világító zöld fénnyel jelzi.
Kutya és más kisállat:Szállodánkba állatok nem hozhatók be, megértésüket köszönjük.
Látnivalók és programok:Információs brossúrák és programfüzetek a recepciós pulton és a recepció területén kihelyezve találhatók, felvilágosítást recepciós kollégáink készséggel adnak.
Látogatók:Kérjük kedves vendégeinket, hogy látogatóikat a szálloda közösségi tereiben fogadják. A vendégek a szállodaszobába csak a recepción történt bejelentkezést követően mehetnek, és 20:00 óra után a szobában nem maradhatnak. Ennek megsértése esetén a recepció a mindenkor érvényes ár szerinti szállásdíjat számítja fel
Masszázs:A masszázs testileg, lelkileg regenerál, méregtelenít, felfrissít. Hozzásegíti vendégeinket, hogy igazán kipihenjék magukat itt tartózkodásuk alatt. Masszázskezeléseink kínálatát, a kezelésekhez használt olajok, krémek választékát úgy alakítottuk ki, hogy masszázsainkkal egyrészt a mai, felgyorsult életritmusból adódó fokozott terhelések miatti, állandósuló feszültségeket oldjuk, lazítsuk, másrészt a túlterhelt vagy megfáradt szervezetet frissítsük, méregtelenítsük.  Black & Orange SPA részlegünk recepciósai és masszőrjei részletes tájékoztatást adnak a javasolt arc- és testkezelésekről, a kezelések fajtáiról, időtartamáról. Kezelés kínálatunkat itt találják.
Időpont-egyeztetés és bejelentkezés: a B1. emeleten található SPA recepción személyesen vagy a 827-es telefonszámon.
Minibár:

Szobában található minibárt az Ön kérésére töltjük fel. A bekészíteni kívánt termékeket ezen a linken tudja megrendelni:LINK. Az itt megrendelt tételeket szobájába bekészítjük és számlájára terheljük melyet kijelentkezéskor a recepción tud kiegyenlíteni.

A 15:00-ig leadott rendeléseket aznap, a 15:00 után leadott rendeléseket a következő napon teljesítjük.

Mosatás:

A ruha leadásához szükséges mosatási zsák recepciónkon igényelhető. A mosatásra szánt ruha a recepción adható le. A délelőtt 9:00 óra előtt leadott ruhát 12 órán belül tisztítjuk. Elveszett ruhaneműjét a szálloda a mosási ár háromszorosának mértékében téríti meg. A szálloda nem vállal felelősséget a ruhaneműkben bekövetkezett méretbeli vagy színbeli elváltozásokért.
A mosatásra vonatkozó árjegyzéket itt találja.

Műszaki problémák:A szobában adódó műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepciónkon! Telefonszám: 800
Napozóterasz:A B1-es szinten található Black & Orange SPA részlegünkből balatoni panorámás napozóterasz nyílik. Északi fekvése miatt a teraszt délutáni napsütés éri.
A nyári és főszezonban üzemelő kültéri élménymedencénk napozóterasza egyedülálló panorámát kínál a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre.
A napozóágyak, székek törölközővel, személyes tárgyakkal nem foglalhatók le, a terasz elhagyásakor kérjük a helyeket szabaddá tenni. Egy vendég csak egy helyet vehet igénybe.
A napozóteraszokon tilos a dohányzás. 
Nyomtatás:Vendégeink részére nyomatási lehetőséget recepciónkon biztosítunk, ez ügyben kérje recepciós kollégáink segítségét.
Telefonszám: 800
Orvos, fogorvos, gyógyszer:Recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek.
Legközelebbi gyógyszertár: 8621 Zamárdi, Kossuth u. 9.
Nyitva tartás:
09.01-05.31 között: hétköznap 08:00-12:30, 13:00-16:30
06.01-08.31 között: hétköznap 08:00-18:00, szombaton 08:00-12:00
Tel: +36 84 348 733
Orvosi rendelő: +36 84 348 784, +36 84 348 760
Ügyelet a balatonföldvári rendelőintézetben:
Hétköznap: 16:00-08:00, szombaton 00:00-24:00, vasárnap 00:00-hétfő 08:00
Tel: +36 84 340 113, +36 84 540 246
Öltöző:Black & Orange SPA részlegünkön mosdóval ellátott öltözőt biztosítunk, így vendégeink a lakóegységből történő kiköltözés után is kényelmesen tudják SPA részlegünket használni.
Papucs:Recepciónkon kapható: 700 Ft/pár. Telefonszám: 800
Parkolás:

A szálloda melletti közterületeken és utcákon Zamárdi város önkormányzata képviselő-testületének 9/2018. (V.3.) hatályos rendelete szerint a parkolás térítés ellenében vehető igénybe.

A szálloda zárt, kamerával megfigyelt udvarán a parkolóhelyek;

Főszezonon kívül:

 • szabadtéri helyeken 3.000 Ft/autó/éj,
 • árkádok alatti, fedett parkolóhelyeken 4.000 Ft/autó/éj,
 • elektromos autók számára fenntartott, fedett parkolóhelyeken 7.000 Ft/autó/éj
  díj ellenében vehetők igénybe.

Főszezonban:

 • szabadtéri helyeken 4.000 Ft/autó/éj,
 • árkádok alatti, fedett parkolóhelyeken 5.500 Ft/autó/éj,
 • elektromos autók számára fenntartott, fedett parkolóhelyen: 10.000 Ft/autó/éj
  díj ellenében vehetők igénybe.

A szállodában lehetőség van elektromos autók töltésére, melyeket csak és kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken lehet tölteni. Az elektromos autók számára fenntartott parkolóhely díja a töltés díját is tartalmazza.

A parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, szabad kapacitásaink függvényében, azonban előzetes megrendelésre van lehetősége vendégeinknek.

A bejáratnál a sorompó működését rendszámfelismerő kamera vezérli, ezért kérjük, hogy gépjárműve rendszámát a recepción pontosan szíveskedjen megadni, hogy a problémamentes áthaladás biztosított legyen.

A lefoglalt parkolóhely a szállodai szoba elfoglalásától, a lakrészből történő kijelentkezésig áll vendégeink rendelkezésére, ezt követően további 1 napi parkolási díj kerül felszámításra.

Az udvaron a KRESZ szabályai érvényesek, ezért kérjük, hogy a kihelyezett táblákra (különösen az egyirányú útvonalra és a behajtani tilos táblára) ügyeljen, valamint a forgalomirányító lámpa szerint közlekedjen.

Mozgássérült vendégeink részére kialakított parkolóhelyeket kizárólag fogyatékkal élő vendégeink foglalhatják el térítésmentesen! Kérjük kedves vendégeinket, hogy a kialakított helyeknek megfelelően parkolják le autójukat, ügyelve arra, hogy ne foglaljanak el két parkolóhelyet, a fűre a gépjármű kerekével ne álljanak. Amennyiben a gépkocsival két helyet foglalnak el, dupla parkolási díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.

A parkolóban elhelyezett tárgyakért, gépkocsikért, az abban lévő értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget.

Párna:Vendégeink részére antiallergén ágyneművel és ágyneműhuzattal készülünk, melyet kérésre további antiallergén párnával kiegészítünk. A lakóegységeinkben elhelyezett párnán kívül különböző méretű anatómiai és tollpárna is igényelhető. Párnára vonatkozó igényét minden nap 8:00-16:30 között tudja jelezni szobaasszonyainknak vagy a recepciósainknak.
Telefonszám: 800
Posta:Felbélyegzett küldeményének postára adásáról recepciónk készséggel gondoskodik. A leadott képeslapokat, leveleket legkésőbb a következő munkanapon postára adjuk.
Rádió:Lakóegységeink korszerű LCD televízióval felszereltek, melynek csatornái között rádióadások is rögzítésre kerültek. A csatornák listáját a távirányító mellett helyeztük el, a rádióadások 47-50. csatornákon találhatók.
Recepció:Szállodánk Recepciósai 0-24 órában az Önök rendelkezésére állnak, elérhetők személyesen, a 800-as melléken vagy a recepcio@wellamarin.hu e-mail címen.
Reklamáció:Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal nem elégedett, kérjük, azonnal forduljon az illetékes részleg dolgozóihoz, vezetőjéhez vagy a recepción jelezze a problémát. Kijelentkezéskor vagy távozás után nem áll módunkban utólagos reklamációt elfogadni. Megértését köszönjük.
Sampon:A fürdőszobákban a zuhanyzóknál és a kádaknál elhelyezett adagoló samponként és tusfürdőként egyaránt használatos készítményt tartalmaz.
SPA:Szállodánk Black & Orange SPA részlege a B1-es szinten található, használatát a szobaár tartalmazza.
A SPA részleg használatához naponta egy-egy narancssárga törölköző és szauna lepedő áll a SPA recepción vendégeink rendelkezésére, SPA törölközőkártya ellenében. Bővebb információt a SPA törölközőről és törölköző kártyáról itt talál.
A narancssárga törölköző a kültéri élménymedencénél is használható. A felvett törölközőket a SPA recepción zárásig, de legkésőbb a szobából való kijelentkezés előtt kérjük leadni, ellenkező esetben a törölköző (5.000 Ft/db) illetve a szauna lepedő (2.100 Ft/db) ára a szobaszámlára terhelődik. Fáradozását köszönjük! 
A szálloda területéről a textíliákat kivinni tilos, beleértve a Balaton-partot is.       
SPA részleg nyitva tartása: 8:00-20:00 óráig.
(A nyitva tartási idő szezonálisan változhat.)
A kifüggesztett házirendet kérjük, szíveskedjenek betartani.
SPA recepció telefonszáma: 827
SPA Bár:A Black & Orange SPA recepcióján található bár 8:00 - 20:00 óra között alkoholmentes frissítőkkel, gyümölcsitalokkal, kávéval, teával áll vendégeink rendelkezésére. 
SPA szolgáltatások:A szálloda Black & Orange SPA részlegében élménymedence, napozóterasz, szaunavilág és bár várja vendégeinket. A szaunavilágban finn szauna, bio szauna, gőzkabin, infraszauna, merülő medence, tepidarium és aromaszoba működik. A szaunákat, a gőzkabint vendégszámtól függően működtetjük. Kérésre a nem üzemelő egységet munkatársaink szívesen bekapcsolják. Térítéses szolgáltatásaink: masszázs, squash, szaunaszeánsz, fitness órák. 
Squash:Pályát foglalni Black & Orange SPA részlegünk recepcióján lehet 08:00-20:00 óra között
A pálya bérleti díja: 3.500 Ft/óra. Igény esetén ütőket és labdát a pályához térítésmentesen kölcsönzünk.
Telefonszám: 827
Számítástechnika:Rendszergazdánk munkanapokon 8:00 – 16:00 között készséggel segít a számítástechnikai problémák megoldásában.
Számlázás:A kijelentkezés időigényének lecsökkentése érdekében kérjük, hogy bejelentkezéskor a számlázásra vonatkozó igényét jelezze (milyen névre kéri kiállítani, milyen módon kívánja a számlát kiegyenlíteni, stb). Számláját itt tartózkodása alatt bármikor módjában áll kiegyenlíteni. Szobaszámlájára terhelt pontos összegekről recepciós kollégáink készséggel adnak tájékoztatást, mód van proforma számla illetve az étel- és italfogyasztás részletezett listájának nyomtatására is.
Szaunavilág:B1 szinten található Black & Orange SPA részlegünk szaunavilágában finn szauna, bio szauna, infraszauna, merülő medence, gőzkabin, tepidárium és aromaszoba található. Szaunázáshoz szaunalepedőt biztosítunk. Előre meghirdetett időpontokban, térítés ellenében szaunaszeánszokat tartunk, melyekről a SPA recepción érdeklődhet. A szaunákat mindenki kizárólag saját felelősségére veheti igénybe.
Telefonszám: 827
Szemetes:Szállodánk szobáiban, az íróasztal ablak felöli fiókjában négyrészes szelektív hulladékgyűjtő rekeszt alakítottunk ki a háztartási hulladék, a papír, a műanyag, az üveg külön gyűjtéséhez. Kérjük, a hulladékot a feliratoknak megfelelően dobják a gyűjtőedényekbe.
Széf:A lakóegységek polcos gardrób- vagy felső szekrényében kerültek elhelyezésre, használata díjtalan. A széf maximum 25 cm * 35 cm méretnél nem nagyobb értékek, pl. (13,3”) laptop, netbook, tablet elhelyezését teszi lehetővé. Kérjük, értékeit a széfben helyezze el. A széf mellett ábrákkal illusztrált kezelési útmutató található.
A lakóegységben, illetve a széfben hagyott értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget.
Értékeinek elhelyezésére továbbá recepciónkon lévő széfünk is a rendelkezésére áll, ezügyben kérjük keresse recepciónkat.
Telefonszám: 800
Szobaszerviz:

Vendégeinek 6:30-22:30 között lakóegységeikbe (kivéve Balaton Sound ideje alatt) a szobaszervíz menünkről az alábbiak szerint tudnak rendelni;

 • 6:30-10:00 között előző nap legkésőbb 20:30-ig leadott rendeléseket tudjuk szervírozni,
 • 10:00-20:30 közötti rendeléseket 45 percen belül, míg
 • 20:30-22:30 között az aznap legkésőbb 20:30-ig leadott rendeléseket tudjuk teljesíteni.

Szobaszervíz díja: a szobaszervíz menüről rendelt ételek, italok értéke plusz 2.000 Ft/alkalom/lakrész kényelmi díj.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a szobaszervíz a félpanziós csomagáron felül fizetendő. A félpanziós ellátás nem tartalmazza a szobaszervíz ételeit, italait, kényelmi díját továbbá a szobaszervíz ételeivel és italaival nem is helyettesíthető a félpanziós étkezés (reggeli, vacsora).

Takarítás:

A szobákat naponta takarítjuk. Szobaasszonyaink a takarítást 8:00 - 16:30 óra között végzik. Takarításra vonatkozó igényét kérjük, az ajtó kilincsére akasztott "Takarítást kérek" táblával jelezze a szobaasszonyaink részére.

Amennyiben pihenni szeretnének, úgy azt a tábla „Kérem, ne zavarjanak” feliratú oldalával jelezzék. Az erre vonatkozó táblát a szobában, a fogasra akasztva találja.

Extra takarítási díjat számolunk fel, amennyiben a szoba bútorzatán, szőnyegén, textíliáin, függönyein normál takarítással nem tisztítható szennyeződés keletkezik.

Ágyneműt hetente kétszer, kérésre naponta cserélünk. Napi cserét illető igényével kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz. A törölközők cseréjére vonatkozó részletes tájékoztató a fürdőszobában található.

Takaró:Póttakaróért kérjük, forduljon a szobaasszonyainkhoz vagy a recepciónkhoz!
Telefonszám: 800
Talált tárgyak:A szállodaszobában vagy általában az épületben hagyott talált tárgyakat 6 hónapon keresztül őrizzük meg. Ezen időn belül tudjuk kérésére postázni azokat, a postaköltség előre történő fizetése után. Amennyiben a bejelentőlapon megadta telefonszámát, úgy módunkban áll telefonon is értesíteni Önt a szobában felejtett tárgyról.
Taxi:Recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek.
Telefonszám: 800
Távozás:Kérjük Önöket, hogy elutazásuk napján délelőtt 10:00 óráig szíveskedjenek szobájukat elhagyni. Ha szeretnék tovább igénybe venni a szobát, akkor foglaltság függvényében 10:00 és 15:00 között 2000 Ft/óra felár ellenében, 15:00 és 18:00 között további 12.000 Ft felár ellenében, 18:00-tól pedig egy további éjszaka árának fizetése ellenében lehetséges. Recepciós kollégáink tudnak felvilágosítást adni a lehetőségekről.
A távozás napján a Black & Orange SPA használatára 12:00 óráig (a Balaton Sound ideje alatt 10:00 óráig) jogosultak vendégeink. Ezt követően kedvezményes belépőjegy váltásával tudják a wellness részleget igénybe venni.
Teakonyha:Apartmanjainkban, lakosztályainkban és akadálymentes szobáinkban kis konyhasarkot alakítottunk ki, melyekbe indukciós főzőlap került beépítésre. A konyhasarok kizárólag vízforralásra, melegítésre alkalmas. Ehhez edényt a konyhaszekrényben talál. A főzőlap csak speciális edény esetén kapcsol be. A teakonyhában főzés, ételkészítés tilos.
Telefon:Automata telefonközpontunk lehetővé teszi, hogy közvetlen tárcsázással hívhassa házon belül az alábbi mellékeket, illetve helyi és távolsági beszélgetéseket folytasson belföldre és külföldre. A hívás díját automatikusan az Ön szobaszámlájára terheljük. A telefonra vonatkozó díjtételeket a következő tájékoztató tartalmazza.
Szobák közötti telefonhívást a szobaszám tárcsázásával van lehetőség indítani díjmentesen.

Szállodai telefonszámok (díjmentesen hívhatók)

Recepció:800
Black & Orange SPA recepció 827
Scala Étterem821 
Bohém Bowling Café823 
PartON Bistro828

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Szállodán kívüli telefonszámok
Helyi hívás (84-es körzeten belül):
0 + telefonszám
Belföldi távhívás:
0 + 06 + körzetszám + telefonszám
Nemzetközi távhívás:
0 + 00 + ország hívószáma + körzetszám + telefonszám

HÍVÁS DÍJAK
 Belföldi távolsági hívásNemzetközi hívásBelföldi
mobil hívás
Kapcsolási díj6,21 Ft6,21 Ft6,21 Ft
Percdíj6,45 Ft/perc40,35-864,5 Ft/perc58 Ft/perc

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Televízió:Szobáink korszerű LCD televízióval felszereltek. Előre programozott, többnyelvű csatornák állnak vendégeink rendelkezésére. A programok listáját a távirányító mellett helyeztük el.
Csatornakiosztás:           
1. Hotelinformációk
2-46          TV programok
47-50        Rádióadások
22:00 óra után kérjük, halkítsa le a televíziót, hogy a többi vendég nyugalmát ne zavarja.
A televízió beállítható automata kikapcsolásra illetve ébresztésre. A beállítás lépései: Menü (zöld gomb) megnyomása után a lefele nyíllal a Plug & Play menüpontot kell kiválasztani az OK (középső) gombbal. Itt az Idő menüpont kiválasztása után beállítható az ébresztési időzítő bekapcsolása illetve az automata kikapcsolás is a kívánt időponttal.
Térkép:Recepciónkon ingyenes információs térképek találhatók Zamárdiról.
Töltő:Telefonja töltéséhez recepciónkról tud díjmentesen töltőt kölcsönözni.
Telefonszám: 800
Törölköző:Vendégeink kényelme érdekében a fürdőszobában személyenként 1 db fürdőlepedőt, 1 db törölközőt és fürdőszobánkként 1 db kádelőt helyezünk el. Káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszobáinkba 2 db kádelőt készítünk. A törölközők cseréjére vonatkozó részletes tájékoztató a fürdőszobában található.
A SPA részleg használatához narancssárga fürdőlepedő és fehér szauna lepedő áll vendégeink rendelkezésére. A narancssárga törölközők SPA recepción történő igényléséhez bejelentkezéskor vendégeink létszámának megfelelő SPA törölközőkártyát adunk. Bővebb információt a narancssárga törölközők igényléséről és a SPA törölköző kártyánkról itt talál.
Kollégáink távozásukkor az elhagyott lakrészt ellenőrzik.
A szálloda jogosult távozás után a szobából hiányzó textíliákat a vendégnek kiszámlázni.
Törzsvendég program:Programunkról részletes információt itt talál, továbbá tájékoztatást +36 84 545-800-as telefonszámon, vagy az info@wellamarin.hu e-mail címen nyújtunk.
Tusfürdő:A fürdőszobákban a zuhanyzóknál és a kádaknál elhelyezett adagoló samponként és tusfürdőként egyaránt használatos készítményt tartalmaz.
Tűzvédelem:A tűzesetek elkerülése érdekében a  saját tulajdonú elektromos készülékek (pl. kávéfőző, merülőforraló, vasaló stb.) szobai használata nem megengedett.
Az épületben tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. A szobákban füstérzékelő berendezés található. Tűz esetén vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a szobákban kifüggesztett menekülési útvonal szerint hagyja el az épületet. 
Téves tűzjelzés esetén a hangosbemondón keresztül tájékoztatjuk vendégeinket a téves riasztás tényéről.
Kérjük, hogy a helyiség elhagyásakor az elektromos berendezéseket minden esetben szíveskedjék kikapcsolni.
Ünnepnapok és kiemelt időszakok:

Január 1., Valentin nap, Március 15., Nőnap, Húsvét, Tavaszi szünet, Május 1., Anyák napja, Pünkösd, Főszezon, Balaton Sound, Augusztus 20., Október 23., Őszi szünet, November 1., Karácsony, Téli szünet, Szilveszter és a hozzájuk kapcsolódó napok

Varrókészlet:A szobaasszonyainktól és a recepción kérhető.
Vasalás:

A szobában vasalni tilos és veszélyes. A ruha leadásához szükséges mosatási zsák recepciónkon igényelhető. A vasalásra szánt ruha a recepción adható le. A 8:00 – 16:30 között leadott ruhákat a megbízást igény szerint teljesítjük. Elveszett ruhaneműjét a szálloda a vasalási szolgáltatás árának háromszorosáért téríti meg.
A vasalásra vonatkozó árjegyzékünket itt találja.

Vészkijárat:A szobákban és a folyosókon, lépcsőházban kifüggesztett menekülési útvonal és irányfény szerint.

 TŰZVÉDELMI HÁZIREND

 • A szálloda területére nem szabad behozni könnyen gyúló és robbanásveszélyes anyagot (pl.: PB gázpalack).
 • A közlekedési utakat és a kijáratokat teljes szélességében állandóan szabadon kell hagyni.
 • A szobát és berendezéseit kizárólag csak rendeltetésének megfelelő célra szabad használni.
 • A szobában elektromos hő fejlesztő berendezést használni TILOS!
 • A szobában dohányozni és nyílt lángot használni TILOS!
 • A szoba elhagyása előtt – minden esetben – kérjük, gondoskodjon arról, hogy a szobában ne maradjon tüzet okozható jelenség (pl.: égő dohánynemű, bekapcsolt villamos készülék stb.)
 • A szobaajtón látható a lakószintje alaprajza, a piros nyíl mutatja az utat a vészkijárat felé. Tűz esetén kérjük, ebben az irányban hagyja el szobáját és az épületet. A liftet használni tilos!