8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

WELLAjánlat

WELLAjánlat

WELLAjánlat

Ajánlataink csak Önnek, csak tőlünk, csak nálunk! Foglaljon közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén, és garantáltan a legjobb árat kapja! Mi díjazzuk a közvetlen, személyes kapcsolatot, melyet a személyre szabott, legkedvezőbb árral jutalmazunk! Segítsen minket, hogy mindig a lehető legjobb árat adhassuk! Ha Ön bárhol máshol a világhálón hotelünkre vonatkozóan kedvezőbb foglalható árat (továbbiakban kedvezőbb ár) talál, akkor az Ön által megtalált árból további 5 % kedvezményt biztosítunk. Az Ön által megtalált árra és a további 5 % kedvezmény igénybevételére vonatkozó feltételek a következők, mely mindegyikének teljesülnie kell az ellenajánlatra vonatkozóan:

Foglalási feltétel

Foglalási feltétel

Foglalási feltétel

Önnek érvényes, kártyagaranciával vagy előleggel biztosított, eredeti, - vagyis nem módosított, nem törölt - foglalása van hotelünkbe. Foglalását közvetlenül, tehát nem másik értékesítési csatornán (mint online szállásértékesítő oldalakon, egyéb más weboldalon vagy offline módon) a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén foglalta. Az egyéb értékesítési csatornák valamelyikén lefoglalt foglalásának visszamondásából, törléséből eredő semmilyen díj, költség sem terheli hotelünket.

Kedvezőbb ár bejelentése

Kedvezőbb ár bejelentése

Kedvezőbb ár bejelentése

Az Ön által interneten talált kedvezőbb árat online foglalási felületünkön történt foglalását követő 24 órán belül és minimum az érkezés előtt (érkezés napján, délután 14 órától számított) 48 órát megelőzően jelezte részünkre a reservation@wellamarin.hu e-mail címen.

Kedvezőbb ár tartalma

Kedvezőbb ár tartalma

Kedvezőbb ár tartalma

A kedvezőbb ár a Hotel Wellamarin****Superior szállodába, ugyanazon szállóvendég létszámra, szobakategóriára, szolgáltatástartalomra, dátumra, tartózkodási időre, fizetési és lemondási feltételekre vonatkozik, mint amit közvetlenül a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén foglalt. A kedvezőbb ár továbbá nem összehasonlítható azon meghirdetett csomagárakkal, melyek hotelünk szolgáltatáscsomagján kívül egyéb hozzáadott szolgáltatásokat (pl. utazás, városnézés…stb.) is tartalmaznak, hiszen a csomagárból nem elkülöníthető a hotel szolgáltatásaiért fizetendő ár. A kedvező ár semmiképp sem tartalmaz idegenforgalmi adót vagy bármiféle egyéb költséget, díjat, melyek a hotelünkben történő tartózkodás esetén kötelezően fizetendő.

Kedvezőbb ár pénzneme

Kedvezőbb ár pénzneme

Kedvezőbb ár pénzneme

Hotelünk kedvezőbb árú WELLAjánlatát mindig Magyarország hivatalos fizetési eszközében, azaz forintban adja meg. Amennyiben az interneten elérhető és foglalható kedvezőbb ár pénzneme nem forint, úgy a hotelünk által használt átváltási árfolyamon* forintra konvertálva hasonlítjuk össze az árakat, melynek eredményeként az interneten elérhető és foglalható ár forintra átkonvertált összegének alacsonyabbnak kell lennie a Hotel Wellamarin****Superior online foglalási felületén foglalható árnál.

*A Hotel Wellamarin****Superior által adott pénznemre használt aznapi átváltási árfolyam.

Kedvezőbb ár foglalhatósága

Kedvezőbb ár foglalhatósága

Kedvezőbb ár foglalhatósága

A kedvező árnak mindenképpen elérhetőnek és foglalhatónak kell lennie. Kedvező árként nem vesszük figyelembe hotelünk meghirdetett, reklámozott, árajánlataiban vagy utazási irodás és szerződött partneri megállapodásaiban szereplő rendezvényeknek, nem publikus, zárt klubjainak e-mailes vagy postai hírleveleiben kiajánlott árait. Fenntartjuk magunknak továbbá a jogot, hogy a kedvezőbb árú WELLAjánlat visszaigazolását foglaltsági helyzetünknek megfelelően mérlegeljük és esetlegesen visszautasítsuk.

Kedvezőbb ár hibahatár

Kedvezőbb ár hibahatár

Kedvezőbb ár hibahatár

Hotelünk nem fogadja el a lefoglalható kedvezőbb ár és a lefoglalt ár 1 %-on belüli eltérését, vagyis visszautasítja a kedvezőbb árra való kérelmet.

Kedvezőbb ár kérelmének nyelve

Kedvezőbb ár kérelmének nyelve

Kedvezőbb ár kérelmének nyelve

Hotelünk a magyarul, angolul és németül kérvényezett kedvezőbb ár igénybevételét tudja mérlegelni, illetve a fent említett összes feltétel teljesülése esetén visszaigazolni.

Egyéb információ

Egyéb információ

Egyéb információ

A legkedvezőbb árú WELLAjánlat más kedvezményekkel össze nem vonható. Hotelünk fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint bármilyen előzetes bejelentés vagy tájékoztatás nélkül legkedvezőbb árú WELLAjánlatának szabályrendszerét felülvizsgálja, módosítsa, megváltoztassa, kiegészítse, felfüggessze vagy teljesen visszavonja, melyért a Hotel Wellamarin****Superior felelősségre nem vonható. Ez alól kivételt képez a fenti feltételek mindegyike mellett érvényes, már visszaigazolt legkedvezőbb árú WELLAjánlat.