8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Balaton A MAGYAR TENGER

Az utazás számunkra többet jelent, mint a kiinduló ponttól a célállomásig történő eljutás folyamata. Az utazás alatt mi a helyszínek közötti mozgáson kívül a kiválasztott úti cél, vagyis Zamárdi és a Balaton megismerésének folyamatát értjük, melynek eredményeként komplex képet kaphatunk a helyi emberek életéről, szokásairól, gasztronómiájáról, kultúrájáról illetve az őket körülvevő természet sajátos vonásairól. Jöjjön el hozzánk, és ismerje meg Zamárdi és a Balaton színe javát!

Ugrás a képgalériához

Zamárdi NYITVA

Zamárdi NYITVA

Zamárdi NYITVA

Egy példátlan összefogás, hogy a Zamárdiba látogatók a lehető legjobb tájékoztatást kapják a kikapcsolódást elősegítő lehetőségekről! Bővebb információt a következő oldalon találnak: zamardinyitva.hu

Látnivalók

Látnivalók

Látnivalók

KÖRNYÉK TÖRTÉNETE

Minden helység a világon büszke saját történelmére, kultúrájára és az évszázadok alatt felépült emlékműveinek sokféleségére. Zamárdiban és a Balaton körül sincs ez másképp, mi is mint Zamárdi partján tevékenykedő hotel büszkék vagyunk az itteni egyediségekre, sajátosságokra. Töltse le Környékbeli látványosságok elektronikus kiadványunkat, hogy mindenképp tudja, mi az, amit feltétlenül látnia kell. 

Túraútvonal

Túraútvonal

Túraútvonal

KÉT LÁBBAL A TERMÉSZETBEN

Fedezze fel Zamárdi és a Balaton páratlan természetét, melyet számos túraútvonalon haladva járhat végig, aszerint, hogy milyen messzire merészkedik. A közeli Balaton partot választva sétája során a napsugár víztükörről visszaverődő energiáival töltekezhet, míg a messzebb elhelyezkedő Somogy megye dimbes-dombos útvonalain tekeregve a természet átható zöld életerejét tapasztalhatja meg. Túraútvonalaink leírása letölthető, mely tartalmazza az útvonal hosszát és nehézségi fokát.

Kerékpár túra

Kerékpár túra

Kerékpár túra

KÉT KERÉKEN

Pattanjon kerékpárra, és ismerje meg közelebbről Zamárdit és a Balaton környékét! Kisgyerekeknek fantasztikus kikapcsolódás Zamárdi 3.5 km hosszú szabad strandján végig tekerni, a nagyobb kihívást kedvelők pedig akár a Balatoni Bringakörutat is választhatják: ez a 210 km hosszú, végig táblával jelölt útvonal részben kerékpárutakon, részben part menti mellékutakon vezet. A hegyi bringázást kedvelők a somogyi dombokon élvezhetik a sportolás örömeit.