8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Comfort SOKOLDALÚ TÖRŐDÉS

Foglalkozzon a részletekkel is! A Hotel Wellamarin****Superior számára mindenki ugyanúgy számít, legyen az csecsemő, idős vagy mozgásában korlátozott vendég. Válasszon bátran Comfort szobáink közül, melyek mindegyike a modern stílus és a tágas tér kettőse mellett szükség esetén kiegészülhet egyénre szabott, speciális törődést lehetővé tévő funkciókkal.

Képek

 

Ugrás a képgalériához

Comfort Szoba

Comfort Szoba

Comfort Szoba

MAXIMUM 3 FŐ RÉSZÉRE

B3. emelet
37 m2 alapterület
Erkély a somogyi ligetekre
Konyhasarok, étkezőasztal
Babaágy, babakád, pelenkázó, etetőszék, cumisüveg melegítő, vízforraló bekészítés
Franciaágyas (180*200 cm) vagy különálló kétágyas (2*90*200 cm) elhelyezés
Kényelmes szófa, mely pótággyá (75*200 cm) alakítható
Akadálymentesíthető
Internet WIFI és LAN
Digitális klíma
Zuhanyzós fürdőszoba
LCD TV
Széf

A megjelenített ábra illusztráció, a comfort szoba típusának bemutatására szolgál, mely comfort szobánként eltérő lehet.

Bababarát apróságok

Bababarát apróságok

Bababarát apróságok

LEGKISEBBEK KÉNYELMÉÉRT

Vegye figyelembe családja legkisebb tagjának igényeit, és tegye egyszerűbbé az utazás előtti készülődést! Comfort szobáinkban babaágyról, babaágyneműről és bababiztos dugaljakról; fürdőszobáinkban babakádról, pelenkázóról, míg amerikai konyhánkban etetőszékről, bébiétel melegítőről, vízforralóról és baba étkészletről mi gondoskodunk.

Korlátok és korhatárok nélkül

Korlátok és korhatárok nélkül

Korlátok és korhatárok nélkül

SZABADON

Ne élje meg problémaként, ha a mozgás az átlagosnál megterhelőbb az Ön számára. Comfort szobáink tágas terei lehetővé teszik, hogy akár kerekesszékkel is közlekedjen, fürdőszobáink pedig kérésre fogódzkodókkal és zuhanyülőkével is felszerelhetőek. Kérje bátran, mi segítünk!

Erkély

Erkély

Erkély

A TERMÉSZETBE

Gyönyörködjön saját erkélyéről az ezerarcú balatoni tájban, a hosszan elnyúló partszakasz megnyugtató látványában vagy a somogyi ligetben, melynek zöldje teljesen körüllengi.

 

Kényelmes

Kényelmes

Kényelmes

ÉS HASZNOS

Élvezze a Comfort szobáink által nyújtott tágas életteret, melyek a hálórészen kívül amerikai konyhasarokkal és étkezőasztallal is rendelkeznek. A lakóegységek hálóterében franciaágyat helyeztünk el, melyek mindegyike két külön ággyá is alakítható. A kényelmes és zavartalan alvásról ágyaink CARDO matracai gondoskodnak, melyek felső részén elhelyezkedő 8 cm vastag Resort Extra Viscojel emlékező habréteg biztosítja a gerinc tökéletes alátámasztását elősegítve az igazán pihentető és egészséges alvást.

Színes és zöld energia

Színes és zöld energia

Színes és zöld energia

KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT

Tapasztalja meg a természetes energiák emberi testre és környezetre gyakorolt jótékony hatását. Feng-shui elven berendezett Comfort szobáink szín- és formavilága tájolásuknak, és az ezt jelképező elemek jegyeinek megfelelően kerültek kialakításra, így választhat az északi tájolású, „víz” elem jegyeit vagy a déli tájolású „tűz” elem jegyeit hordozó mályva színű szobáink közül. Az emberi testre gyakorolt jótékony hatások mellett lakóegységeinkben és hotelünkben környezetbarát megoldások valósultak meg - mint szelektív hulladékgyűjtés, energiatakarékos izzók használata, napkollektoros melegvíz-ellátás, hulladékhő újrahasznosítás, helyi alapanyagok, termékek beszerzése, feldolgozása - melyek mind hozzájárulnak természetünk megóvásához.

Nélkülözhetetlen részletek

Nélkülözhetetlen részletek

Nélkülözhetetlen részletek

LEGYEN ÖNNEK TERMÉSZETES, HOGY 

lakóegysége hőmérsékletét az Ön által beállított DAIKIN digitális klímarendszer vezérli
kedvére választhat 36 televízió-csatorna közül, melyek mindegyikét SAMSUNG 32” LCD televízión keresztül nézheti
lakóegysége fürdőszobáiban HÜPPE zuhanykabin vagy sarokkád és hajszárító található
lakóegységének szekrényében laptop méretű széfben gondoskodhat értékeiről
a WIFI és LAN internet használat itt tartózkodása alatt folyamatosan lakóegységének tartozéka
a hotelben használatos fürdőköntösöket lakóegységébe készítettük.*

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

*A lakrészekbe felnőtt vendégeink számára készítünk be fürdőköntöst, melyet gyermekek esetén korlátozott számban tudunk biztosítani.

3d Comfort Szoba

3d Comfort Szoba