8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

ManóCLUB AHOL ÉLMÉNY A JÁTÉK

A Hotel Wellamarin****Superior kabalafigurái WellaManó és WellaMari, aki hotelünk több helyszínén várják a játszani vágyó gyermekeket. A kisebbek szülői felügyelettel minden nap bepillanthatnak WellaManó és WellaMari lakjába, míg a nagyobbak óvoda, illetve iskolaszünet idején csatlakozhatnak WellaManó Clubunkhoz, ahol animátoraink számos érdekes foglalkozással készülnek, a fergeteges szünidőre.

Ugrás a képgalériához

ManóLAK

ManóLAK

ManóLAK

JÁTÉKOK BIRODALMA

Hotelünk „B” épületszárnyának első emeletén található a ManóLAK Játszóház, mely bármikor szeretettel várja a 12 éven aluli, szülői felügyelettel érkező apró vendégeket. A játszóházban számos játék, mint plüss figurák, babák, autók, lego, társasjátékok és mesekönyvek kerültek elhelyezésre. ManóLAK játszóházunk a vonatkozó WellaMano Club Házirend megismerésével és betartásával szálló-, SPA- és sport vendégeink részére vehető igénybe. Nyitvatartás: minden nap 08:00-től 20:00-ig

 

 

ManóCLUB

ManóCLUB

ManóCLUB

KÖLYÖKIDŐ

Óvoda és iskolaszünet idején a ManóLAK játszóház mellett a hotel földszintjén található ManóMŰHELY is kinyitja ajtaját, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal várja három év feletti, újonnan regisztrált vagy visszatérő klubtagjait és családjukat. A ManóCLUBban WellaManót és WellaMarit segítő animátoraink számos élményteli ManóPROGRAMmal készülnek, melyek között olyan érdekességek is szerepet kaptak, mint:     

Kézműves foglalkozások a ManóMŰHELY-ben
Esti táncolás avagy MiniDISCO mindenkinek

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

ManóCLUB programjainkról további információt a ManóPLAKÁT-unkon találnak, melynek idején ManóLAK vonatkozó házirendje érvényes.