8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Ajánló IGÉNYRE SZABVA

Balaton-parti hotelként tökéletes és páratlan helyszínt nyújtunk minden olyan rendezvény számára, amelynek fontos, hogy résztvevői a rohanó világunk zűrzavarát kizárva a rendezvény céljára és egymás megismerésére koncentráljanak, miközben lehetőségük nyílik felfedezni a tó déli partjának csodálatos természeti adottságait és különleges ízvilágát. Kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a felmerülő igényekhez mérten az adott rendezvényre szabják szolgáltatásainkat, gördülékeny és sikeres eseményt eredményezve minden résztvevő számára, miközben a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés elvei is érvényesülnek.

Ugrás a képgalériához

Közel és távol

Közel és távol

Közel és távol

EGY UGRÁS ÉS EGYÜTT A CSAPAT

Talán nem is gondolná, hogy Zamárdi milyen könnyen és gyorsan megközelíthető, hiszen az M7/E71-es autópálya Budapesttől 112 km-re kevesebb, mint egy órás autózással, Zamárdi autóbusz és vasútállomásától alig tízperces sétával, míg az északi és déli partot összekötő Szántódi révtől kevesebb, mint három kilométer megtételével hotelünk bejáratához ér. Az elsőre messzinek tűnő Balatonpart épp távolsága miatt teremt ideális helyszínt bármelyik rendezvény számára, hiszen a figyelem középpontjává garantáltan a rendezvény és annak célja válik, miközben a résztvevők közelebb kerülnek egymáshoz.

Személyes jelenlét

Személyes jelenlét

Személyes jelenlét

GONDOSKODÓ HÁZIGAZDA

Minden egyes rendezvény más, ezért minden rendezvény számára kijelölünk egy házigazdát, aki kollégáinkkal együtt mindent megtesz azért, hogy a rendezvény a megbeszéltek szerint a lehető leggördülékenyebben tudjon lebonyolódni. A rendezvény szervezőjének bármilyen kérdés, kérés, probléma felmerülése esetén nincs más dolga, mint szólni hotelünk rendezvényért felelős házigazdájának, aki gondoskodni fog a felmerülő igények, problémák megoldásáról. 

 

 

Hi-tech felszereltség

Hi-tech felszereltség

Hi-tech felszereltség

AVAGY KÉZRE ESŐ KÉNYELEM

Hotelünk termeinek megépítésénél igyekeztünk a lehető legkorszerűbb technológiákat felhasználni, melyek a rendezvények kényelmét szolgálják. Légkondicionált konferencia termeink mindegyike szabályozható világítással, mennyezetbe épített hangosítással, vezetékes és vezeték nélküli vagy csiptetős mikrofonnal, projektorral, vetítővászonnal, WIFI-vel illetve kód alapú ajtónyitási és zárási lehetőséggel rendelkezik.

Környezettudatosság

Környezettudatosság

Környezettudatosság

ÉLTETŐ ZÖLD ENERGIA

Hotelünk számára mindig is fontos volt a környezettudatosság, így igyekszünk mindennapi munkánk során a lehető legszélesebb körben figyelembe venni környezetünk megóvását. A hotel melegvíz-ellátását a napkollektorok által gyűjtött energia felhasználásával fedezzük, minden helyiségében energiatakarékos vagy LED izzókat használunk, lakóegységeinkben és munkák során szelektíven gyűjtjük a szemetet, kerüljük a nem lebomló műanyag egységcsomagolás használatát és helyette a visszaváltható, újrahasznosítható csomagolást részesítjük előnyben.