8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

15% Corporate kedvezmény

...azon cégek munkatársai részére, akik nálunk rendezvényt tartottak és/vagy van corporate megállapodásunk...

Ugrás a képgalériához

Corporate kedvezményünk keretein belül, azon cégek munkatársai részére, akik nálunk rendezvényt tartottak és/vagy van corporate megállapodásunk, a következő kedvezményt ajánljuk:

Egyéni célokra a www.wellamarin.hu oldal szállásfoglalási felületén felsorolt szállásárakból 15%-os kedvezményt biztosítunk (Kivéve IFA) alkalmanként egy lakóegységre.

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a cég képviselőjének email címe szerepeljen adatbázisunkban.

A kedvezményt kizárólag közvetlenül a szállodánál történő megrendelés esetén, céges e-mail címről való foglalás esetén áll módunkban biztosítani.

A kedvezmény kiemelt időszakokban nem érvényes, melyekről a következő linken tájékozódhat: http://www.wellamarin.hu/informaciok-78.html

A kedvezmény más akciókkal és kedvezménnyel, így a 2=3 és 2,5=3 kedvezménnyel, valamint az előfoglalási kedvezményekkel sem vonható össze!

Foglalás menete:
A reservation@wellamarin.hu email címre küldött érdeklőrésre, a szálloda személyre szabott ajánlatot tesz. Az ajánlat elfogadása esetén kollégáink visszaigazolást küldenek a vendégnek. Az ajánlat elfogadása megrendelésnek minősül, ami a szálloda visszaigazolásával válik foglalássá.
A szobafoglalás garantálásához 30% szállásdíj megfizetése szükséges előlegként, mely történhet banki átutalással, készpénz befizetéssel és SZÉP kártyás fizetéssel. A szobafoglalás bankkártya adatokkal is garantálható. Ebben az esetben a kártyát az előlegfizetési határidőn belül az előleg mértékével a Szolgáltató megterheli.

Fizetési eszközök:
Vendégeink az alábbi fizetési eszközök valamelyikével tudják rendezni hotelünkben igénybe vett szolgáltatásaikat:

  • Bank- és hitelkártya: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro
  • SZÉP kártya: K&H, MKB, OTP
  • Készpénz: HUF és EUR

Reméljük, hogy Corporate ajánlatunk elnyeri tetszésüket és Ön vagy kollégája hamarosan a Hotel Wellamarin**** Superior -ban tölthet pár felejthetetlen napot.

Várjuk szíves megkeresésüket, megrendelésüket.