8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Elveink A JÖVŐÉRT

„A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön!" - tartja a mondás. Hotelünk filozófiájának fontos eleme a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés elősegítése. Mi mindent megteszünk, „Hogy unokáink is lássák"

Ugrás a képgalériához

Tudatosság

Tudatosság

Tudatosság

HARMÓNIÁRA HANGOLVA

A Hotel Wellamarin****Superior évekre visszamenő tudatos tervezési és kivitelezési folyamat eredményeként valósult meg. A hotel épületének kialakításánál fontos szempont volt a természet és az épület szerves egységének megteremtése, vagyis a hotel épületének Balaton parti környezetbe történő „beillesztése”. A környezethez való illeszkedés a hotel homlokzatának ívelt vonalaiban, az épület falainak föld közeli, míg az erkélyek üvegeinek zöldeskék színében nyilvánul meg, némileg asszociálva a Balaton vizének hullámaira és színére, lágyítva ezáltal az épület méreti adottságaiból eredő robosztusságot.

Feng-shui

Feng-shui

Feng-shui

ÖT ELEM ÖSSZHANGJA

A hotel épületének belső megjelenésénél is fontos szerepet játszott az ember és a természet közötti harmónia megteremtése. Miután a több évezredes kínai belsőépítészeti tudomány, a feng-shui is ezen az elven alapul, így hotelünk belső tereinél a feng-shuiban használt iránytű módszerrel meghatározott

 égtájak
 az égtájakat jelképező elemek (fa, tűz, föld, fém, víz)
 az öt elem építő körforgásának sorrendje (fa táplálja a tüzet, tűz táplálja a földet, föld táplálja a fémet, fém táplálja a vizet, víz táplálja a fát)
 és az elemeket szimbolizáló forma- és színvilág lett irányadó. Ennek eredményeként hotelünk belső tereiben a feng-shui által meghatározott funkció és az ezt követő esztétikum köszön vissza.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁSOK

A természet, az épület és az ember hármasának összhangját környezetbarát, fenntartható fejlődést lehetővé tevő, korszerű, műszaki megoldásokat igyekeztünk beépíteni és üzemelésünk során kialakítani. Ennek megnyilvánulása a hotel épületének tetején lévő 138 db napkollektor által gyűjtött, illetve a hotel DAIKIN VRV3 hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerének hulladékhőjéből visszanyert energia, melyek a hotel melegvíz-ellátását segítik; a kizárólag energiatakarékos izzók és LED fényforrások alkalmazása; a lakóegységeinkben is megtalálható szelektív hulladékgyűjtők használata, valamint a helyi illetve közeli termelőktől származó alapanyagok felhasználása.

Küldetésünk

Küldetésünk

Küldetésünk

PÁRATLAN ÉLMÉNYEK

A Hotel Wellamarin****Superior tulajdonosai és munkatársai számára egyaránt fontos, hogy a tőlük telhető legmagasabb szakmai igényességgel és legszívélyesebb vendégszeretettel vegyék körbe a hotelbe érkező vendégeket. Fontos számunkra, hogy a vendégek itt-tartózkodásuk alatt élménydús és páratlan pillanatokat tölthessenek a hotelben. Ennek érdekében folyamatosan figyelemmel kísérjük vendégeink fogyasztási szokásait, illetve a szolgáltatás piacon uralkodó trendeket, hogy olyan versenyképes, korszerű, ergonomikus és egyedi szolgáltatásokat, illetve termékeket kínáljunk, amelyek a vendégek által megfogalmazott vagy még a meg sem fogalmazott szükségleteket elégítik ki.