8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Vendéglátás AZ ÍZEK SZERELMESEINEK

Az étkezés egy helyre gyűjti és összehozza az embereket, ezért minden rendezvényen kiemelkedő szerepet kap a finom italok és az ízletes fogások melletti kötetlen beszélgetés, mely jó alkalmat adhat egymás megismerésére vagy egy rég nem látott ismerős köszöntésére. Hotelünk csapata tisztában van ezzel, éppen ezért igyekszünk szakmai tudásunk és tapasztalataink legjavát nyújtani, hogy alkalomhoz és társasághoz illő étel- és italkínálattal szolgáljunk, mely a kulináris élmények mellett tápláló energiát biztosít a nap további eseményeihez.

Ugrás a képgalériához

Kávészünet

Kávészünet

Kávészünet

APRÓ FINOMSÁGOK

Hotelünk a nap minden percére kínál egy kis harapnivalót, hogy koncentrációnk és figyelmünk ne lankadjon. Ehhez számos alternatívát nyújtunk, melyek között csábító édességek, fitten tartó falatkák, laktató harapnivalók és magyaros specialitások sora kínálkozik egy serkentő csésze kávé vagy tea és egy frissítő pohár ital mellett.

Büféétkezés

Büféétkezés

Büféétkezés

EGYSZERŰ ÉS SOKSZÍNŰ

A rendezvény résztvevői részére reggelis ellátást biztosítunk. A létszám függvényében kínálatunkból választott előre egyeztetett menükínálat alapján büfévacsorát és büféebédet vagy tányérszervizes, Chéfünk napi ajánlataiból választható több fogásos menüvacsorát és menüebédet kínálunk. A reggeli büféasztalon mind nemzetközi, mind hazai, mind házi specialitások sora csábítja vendégeinket egy jó indításra, míg a főétkezésre összeállított büfékínálat végtelen kombinációs lehetőséget nyújt egy sokszínű ebéd vagy vacsora végigkóstolására. Chéfünk és csapata mind a fogások számában, mind a kínálat kialakításában a rendezvény programjához mérten tud javaslatot tenni a tökéletes büféétkezésre.

Tányérszervízes fogássor

Tányérszervízes fogássor

Tányérszervízes fogássor

MŰVÉSZI TÜNEMÉNY

Kár lenne magunkat megfosztani a leggyorsabban múló művészet szépségégének pillanatnyi csodájától. Bízzon kollégáink ízlésében, és hagyja, hogy főétkezésének minden fogását megtervezzék, melyek egymást követve sorra megelevenednek tányérunk „vásznain”. Chéfünk és csapata a háromfogásos könnyű étkezéstől a hatfogásos fine-dining gála ételsorig egyedi igényekhez mérten tudja rendezvényre szabni elképzeléseit.

Borvacsora

Borvacsora

Borvacsora

TÖKÉLETES PÁR

Kóstoljon bele az ízek harmonikus világába, és fedezze fel a bor és az étel zamatának összecsiszolódásából keletkező tökéletes egyensúlyt, mely két külön világ pillanatnyi találkozása. Mi adhat ennél egyedibb és különlegesebb kulináris élményt? Hagyatkozzon csapatunk kreativitására, és ízlelje meg a balatoni borok és somogyi ízek páratlan egységét! Kérje rendezvényre szabott borvacsora ajánlatunkat!

Italkínálat

Italkínálat

Italkínálat

EGÉSZSÉGÜNKRE

Míg napközben a szervezet számára szükséges folyadékszükséglet kielégítéséhez és a hosszantartó koncentráció fenntartásához, addig este egy frappáns vacsoraköszöntő megünnepléséhez vagy a jó hangulat megteremtéséhez szükséges a megfelelő italkínálat összeállítása. Ennek megfelelően eddigi tapasztalataink alapján igyekeztünk széleskörű alternatívát összeállítani, hogy partnereink napszakhoz és rendezvényhez mérten ki tudják választani a számunkra legideálisabb megoldást.