8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Akadálytalan ITT MINDENKI SZÁMÍT

Hotelünk számára fontos az esélyegyenlőség megteremtése, ezért az épület tervezése során igyekeztünk olyan tereket kialakítani, melyekben mozgásukban korlátozott vendégeink is akadálytalanul közlekedhetnek.

Ugrás a képgalériához

Épület

Épület

Épület

TÓ PARTJÁN

Hotelünk épületének közösségi terei, vendégfolyosói, illetve bizonyos szobái akadálymentesítettek. Mozgásukban korlátozott vendégeink így bármikor igénybe vehetik a hotelünk által kínált szolgáltatásokat. Érkezéskor a főbejáraton keresztülhaladva, recepciós pultunk végén lévő munkaállomásnál vendégeink kényelmesen be tudnak jelentkezni, majd a lobby végén lévő lifttel könnyedén meg tudják közelíteni a megfelelő épületszárny megfelelő emeletén lévő akadálymentesíthető szobák valamelyikét.

Parkolás

Parkolás

Parkolás

JÁRMŰVEK BIZTONSÁGÁÉRT

A hotel belső parkolójának kialakításakor figyelembe vettük speciális figyelmet kívánó vendégeink igényeit és négy, a lobby hátsó bejáratához közel eső, akadálymentes parkolóhelyet alakítottunk ki. Mozgásukban korlátozott vendégeink számára a parkolás díjmentes.    

Comfort szoba

Comfort szoba

Comfort szoba

SOKOLDALÚ TÖRŐDÉS

Comfort szobáinkat a sokoldalú törődés jegyében rendeztük be. Ha vendégeink igényei úgy kívánják, térítésmentesen bekészítjük a számukra szükséges fogódzkodókat vagy zuhanyülőkét. Kérjük vendégeinket, hogy foglaláskor vagy érkezésüket megelőzően előre jelezzék ezen igényüket, hogy megfelelően fel tudjunk készülni érkezésükre.

SPA

SPA

SPA

YIN ÉS YANG HARMÓNIÁJA

Hotelünk Black & Orange SPA részlegének bárjához, beltéri medencéjéhez, tepidáriumához és aroma szobájához vezető folyosók mindegyike elegendő teret nyújt a kerekes székkel való közlekedésre. Beltéri élménymedencénk azonban nem rendelkezik akadálymentes medencelifttel, illetve szaunavilágunk többi helyisége és kültéri medencénk sem közelíthető meg kerekesszékkel.