8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Információk A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Szeretnénk, ha a nálunk töltött időszakban a lehető legkomfortosabban érezné magát, ezért összegyűjtöttük az általunk vélt leghasznosabb információkat. Amennyiben még ezen felül egyéb kérdése lenne, az info@wellamarin.hu e-mail címen készséggel állunk rendelkezésére!

Ugrás a képgalériához

VIZA

VIZA

VIZA

2021.09 HÓTÓL KÖTELEZŐ AZ OKMÁNYOK BEOLVASÁSA MINDEN VENDÉGÜNKNEK (GYEREKEKNEK ÉS CSECSEMŐKNEK IS)

A Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgálatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

A törvénymódosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer látja el.

Bővebb információ: https://vizainfo.hu/gyik

Szezonidőszakok

Szezonidőszakok

Szezonidőszakok

ÉVSZAKRÓL ÉVSZAKRA

A Hotel Wellamarin****Superior  az alábbi szezonidőszakokat jelölte meg árai kialakításánál:

 Téli szezon2024.01.07-03.28.
 Tavaszi szezon2024.03.29-06.20. 
 Nyári szezon 2024.06.21-07.02. illetve 2024.08.25-09.07.
 Főszezon2024.07.03-08.24.
 Őszi szezon2024.09.08-11.02.
 Téli szezon2024.11.03-12.20.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

  

Kiemelt és Ünnepi időszakok

Kiemelt és Ünnepi időszakok

Kiemelt és Ünnepi időszakok

IGAZÁN FONTOS NAPOK

A Hotel Wellamarin****Superior az év bizonyos napjait és éjszakáit kiemelten kezeli, melynek következtében a hagyományos díjszabásunktól, fizetési és lemondási feltételeinktől eltérünk. Kiemeltként kezelt ünnepi és egyéb időszakok:

 2024. március 14 - 17.
 2024. március 29 - április 1.
 2024. május 17 - 20.
 2024. július 03 - augusztus 25.
 2024. október 23 - november 3.
 2024. december 20 - 2025. január 1.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Érkezés

Érkezés

Érkezés

CHECK-IN

Lakóegységeink az érkezés napján 14:00 órától, nyári szezonban, kiemelt időszakokban és ünnepnapokon  15:00 órától állnak vendégeink rendelkezésére. Hotelünk, aktuális kapacitásának függvényében reggel 11:00 órától lehetőséget biztosít a korai érkezésre, azaz early check-in-re. Az early check-in díja: 2.000 Ft/lakóegység/óra, mely minden megkezdett óránál felszámításra kerül. Amennyiben lakóegységünkre reggel 11:00 óra előtt is igényt tartanak, a lakóegység early check-in óránkénti díja mellett az előző éjszakára érvényes teljes ár kerül felszámításra. Az early check-in díj Black & Orange Spa részlegünk használatát díjmentesen tartalmazza.

Távozás

Távozás

Távozás

CHECK-OUT

Vendégeink részére lefoglalt lakóegységünk az utazás napján reggel 10:00 óráig áll rendelkezésre. Hotelünk aktuális kapacitásának függvényében délután 18:00 óráig lehetőséget biztosít a késői távozásra, azaz late check-out-ra. A late check-out díja 15:00 óráig 2.000 Ft/lakóegység/óra, mely minden megkezdett óránál felszámításra kerül. 15:00 és 18:00 között a late check out díja 12.000 Ft/lakóegység/3 óra, mely 12.000 Ft egy összegben kerül kiszámlázásra. Amennyiben lakóegységünkre délután 18:00 óra után is igényt tartanak, akkor a lakóegység következő éjszakájára érvényes teljes ár kerül felszámításra. A late check-out díj Black & Orange Spa részlegünk használatát díjmentesen tartalmazza.

Fizetési eszközök

Fizetési eszközök

Fizetési eszközök

EGYSZERŰ ÉS KÉZENFEKVŐ

Vendégeink az alábbi fizetési eszközök valamelyikével tudják rendezni hotelünkben igénybe vett szolgáltatásaikat:

 Bank és hitelkártya:VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro
 SZÉP kártya:K&H, MBH, OTP
 Készpénz:HUF és EUR

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Szeretnénk tájékoztatni vendégeinket, hogy hotelünk szolgáltatásai Forintban kerültek meghatározásra. Amennyiben vendégeink Euroval (valutával vagy euros bankkártyával, hitelkártyával) szeretnének fizetni, úgy a forintos összeg a Hotel Wellamarin****Superior által adott pénznemre használt aznapi átváltási árfolyamán kerül átváltásra. Ennek következtében az euroban megadott áraink körülbelüli árak, melyek az aktuális napi árfolyam függvényében változnak.

Internet

Internet

Internet

SZABADON A VILÁGHÁLÓN

Hotelünk közösségi tereiben és szobáiban díjmentes WIFI áll hotelvendégeink rendelkezésre.

Parkolás

Parkolás

Parkolás

JÁRMŰVEK BIZTONSÁGÁÉRT

Hotelünk belső udvarában parkolásra van lehetőség. Amennyiben élni kíván az őrzött parkolónk kínálta lehetőséggel, úgy érkezésekor recepciónkon adja meg rendszámát, melynek rögzítésével a lefoglalt parkolóhely a szállodai szoba elfoglalásától, a lakrészből történő kijelentkezésig áll vendégeink rendelkezésére. Hotelünk belső parkolójának díja: 3.000 Ft/autó/nap, fedett parkolóhelyen 4.000 Ft/autó/nap (főszezonban: 4.000 Ft/autó éjszaka áron foglalható a szálloda udvari parkolóhelye, míg 5.500 Ft/autó/éjszaka áron a fedett parkolóhelyek,- további kiemelt időszakok esetén áraink eltérőek lehetnek). Parkolóhelyeink szabad kapacitás függvényében elérhetők, így kérjük előzetes foglalásukat.

Az elektromos autók számára fenntartott parkolóhely díja főszezonon kívül 7.000 Ft/autó/éj, főszezonban 10.000 Ft/autó/éj, mely a töltés díját is tartalmazza. A parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, szabad kapacitásaink függvényében, azonban előzetes megrendelésre van lehetősége vendégeinknek.

Öltözködés

Öltözködés

Öltözködés

DRESS CODE

Kérjük vendégeinket, hogy a Hotel Wellamarin****Superior vendéglátó egységeiben és a hotel által szervezett sport és animációs programokon, továbbá félpanziós étkezéseink keretében az általunk kiírt öltözéknek megfelelően jelenjenek meg, megtisztelve saját magukat és vendégtársaikat. Az általunk használt leírások alatt a következőket értjük:

 Beach – fürdőruhás viselet: fürdőruha, fürdőnadrág úszódressz, úszónadrág valamelyikének viselete kötelező.
 Casual – hétköznapi: lezser, sportos viselet. Utcai cipő és szandál, rövidnadrág és szoknya, illetve farmer pólóval, illetve nem kivágott felsőrésszel.
 Smart casual – elegáns: sportosan elegáns viselet. Utcai cipő és szandál, hosszú nadrág illetve farmer, szoknya, ing vagy ingpólóval, illetve nem kivágott felsőrésszel.
 Semi-formal - ünnepélyes viselet: a rendezvény kezdési időpontjához képest mást és mást jelent: 18:00 előtt elegánsabb, míg utána ünnepélyesebb megjelenést. Uraknak 18:00 előtt öltöny, utána sötét öltöny, nyakkendő, míg hölgyeknek 6 óra előtt elegáns ruha, utána koktélruha.
 Sport – sportöltözet: szabad mozgást lehetővé tevő sportnadrág, sportpóló és sportcipő.

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Háziállatok

Háziállatok

Háziállatok

EGYÉB KEDVENCEK

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a hotel semmilyen állatot nem fogad. Szíves megértésüket köszönjük!