8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

ManóINFÓ GYEREKBARÁT APRÓSÁGOK

Hotelünk tisztában van vele, hogy apró vendégeinknek és családjuknak egy utazás körültekintő felkészüléssel jár. Ebben szeretnénk segítségükre lenni, és gondoskodni a számukra szükséges kellékek egy részéről, melyeket kérésre a kiválasztott lakóegységükbe készítünk. Mindemellett a nálunk töltött napok során változatos és érdekes programokkal készülünk, hogy az egész család kipihenten, élményekkel gazdagon hagyja el hotelünket.

Ugrás a képgalériához

Comfort szoba

Comfort szoba

Comfort szoba

CSALÁDI KÉNYELEM

Hotelünk a kisbabával érkező családok részére Comfort szobákat rendezett be, melyben babaágyneművel megágyazott kiságy, konyhasarok, cumisüveg melegítő, vízforraló, babaétkészlet, étkezőasztal, etetőszék, babakád és pelenkázó került elhelyezésre.

ManóHOLMI

ManóHOLMI

ManóHOLMI

APRÓ FIGYELEM

Hotelünk lehetőséget biztosít családos vendégei számára, hogy kérésre a lefoglalt lakóegységükbe négy éves kor alatt térítésmentesen babaágyneművel megágyazott babaágyat, babakádat, WC szűkítőt, bilit és fellépőt igényelhessenek kapacitás függvényében.

ManóBÜFÉ

ManóBÜFÉ

ManóBÜFÉ

TÖRPE FINOMSÁGOK

Igyekszünk gyermek vendégeink ízlésvilágának is megfelelni, így óvoda és iskolaszünet idején külön ManóBÜFÉ-vel készülünk. A ManóBÜFÉ keretében a gyermekek számára kedves ételek elérhető magasságban kerülnek tálalásra, így ők maguk kedvükre választhatnak a nekik szimpatikus fogások közül. A ManóBÜFÉ mellett a gyerekek részére egy nagy gyerekasztalt is megterítünk, így kisebb vendégeink újonnan szerezett vagy már régről ismert barátaikkal és animátorainkkal közösen vacsorázhatnak.

ManóWELLNESS

ManóWELLNESS

ManóWELLNESS

CSAK EGY KIS PANCSOLÁS

Black & Orange Wellness részlegünk beltéri és kültéri élménymedencéjében is elkerített gyermekpancsoló került kialakításra, így apró vendégeink otthonosan mozogva, biztonságosan élvezhetik az élménymedencéink nyújtotta lehetőségeket. A gyermekpancsolóban 2-2 vízköpő (vízisün és bohóc, illetve vízisün és fóka) került elhelyezésre. A medence gyerekpancsoló rész kb. 20-30 cm mély. Úszópelenka használata kötelező!

ManóLAK

ManóLAK

ManóLAK

JÁTÉKOK BIRODALMA

A Hotel Wellamarin****Superior kabalafigurája WellaManó, aki a hotel „B” épületszárnyának első emeletén lévő ManóLAK játszóházában bármikor szeretettel várja a 12 éven aluli, szülői felügyelet mellett játszani vágyó apró vendégeket. A játszóházban számos játék: plüss figurák, babák, autók, lego, társasjátékok és mesekönyvek kerültek elhelyezésre. ManóLAK játszóházunk a vonatkozó házirend megismerésével és betartásával szálló-, wellness- és sport vendégeink részére vehető igénybe. Nyitva tartás: minden nap 08:00-től 20:00-ig

ManóCLUB

ManóCLUB

ManóCLUB

KÖLYÖKIDŐ

Óvoda és iskolaszünet idején a ManóLAK mellett a hotel földszintjén egy újabb helyszín, a ManóMŰHELY várja izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal a gyermekeket és családtagjaikat. A ManóPROGRAMOK-on WellaManót segítő animátoraink is részt vesznek, és a három év feletti gyermekek számára olyan érdekességekkel készülnek, mint

 Reggeli ébresztő ManóRITMUS módra
 Kézműves foglalkozások a ManóMŰHELY-ben
 Esti táncolás avagy MiniDISCO mindenkinek
 Jó éjszakát ManóMONDA

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

Nyáron, jó idő esetén délutánonként Balaton parti játék; Irány a ManóPART!