8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

ManóINFÓ GYEREKBARÁT APRÓSÁGOK

Hotelünk tisztában van vele, hogy apró vendégeinknek és családjuknak egy utazás körültekintő felkészüléssel jár. Ebben szeretnénk segítségükre lenni, és gondoskodni a számukra szükséges kellékek egy részéről, melyeket kérésre a kiválasztott lakóegységükbe készítünk. Mindemellett a nálunk töltött napok során változatos és érdekes programokkal készülünk, hogy az egész család kipihenten, élményekkel gazdagon hagyja el hotelünket.

Ugrás a képgalériához

Comfort szoba

Comfort szoba

Comfort szoba

CSALÁDI KÉNYELEM

Hotelünk a kisbabával érkező családok részére Comfort szobákat rendezett be, melyben babaágyneművel megágyazott kiságy, konyhasarok, cumisüveg melegítő, vízforraló, babaétkészlet, étkezőasztal, etetőszék, babakád és pelenkázó került elhelyezésre.

ManóHOLMI

ManóHOLMI

ManóHOLMI

APRÓ FIGYELEM

Hotelünk lehetőséget biztosít családos vendégei számára, hogy kérésre a lefoglalt lakóegységükbe négy éves kor alatt térítésmentesen babaágyneművel megágyazott babaágyat, babakádat, WC szűkítőt, bilit és fellépőt igényelhessenek kapacitás függvényében.

Manó SPA

Manó SPA

Manó SPA

CSAK EGY KIS PANCSOLÁS

Black & Orange SPA részlegünk beltéri és kültéri élménymedencéjében is elkerített gyermekpancsoló került kialakításra, így apró vendégeink otthonosan mozogva, biztonságosan élvezhetik az élménymedencéink nyújtotta lehetőségeket. A gyermekpancsolóban 2-2 vízköpő (vízisün és bohóc, illetve vízisün és fóka) került elhelyezésre. A medence gyerekpancsoló rész kb. 20-30 cm mély. Úszópelenka használata kötelező!

ManóLAK

ManóLAK

ManóLAK

JÁTÉKOK BIRODALMA

A Hotel Wellamarin****Superior kabalafigurája WellaManó, aki a hotel „B” épületszárnyának első emeletén lévő ManóLAK játszóházában bármikor szeretettel várja a 12 éven aluli, szülői felügyelet mellett játszani vágyó apró vendégeket. A játszóházban számos játék: plüss figurák, babák, autók, lego, társasjátékok és mesekönyvek kerültek elhelyezésre. ManóLAK játszóházunk a vonatkozó WellaMano Club Házirend megismerésével és betartásával szálló-, SPA- és sport vendégeink részére vehető igénybe. Nyitva tartás: minden nap 08:00-től 20:00-ig