partON Bistro
partON Bistro
PONT A BALATON SZÍVÉNÉL
A Balatonpart szerelmesei számára szinte kötelező betérni a hotel mediterrán hangulatú éttermébe, a partON Bistroba, melynek teraszáról teljes látkép nyílik a Balatonra és a mögötte húzódó északi part dimbes-dombos vonulatára. Miközben a teraszon üldögélők a csodálatos tájat kémlelik, addig az étteremben helyet foglalók a látványkonyha által nyújtott forró előadásnak lehetnek szemtanúi. Szakácsaink kezei alól frissen sült grill húsok, al forno tésztavariációk vagy wokban sült finomságok kerülnek a tányérra. Kár lenne kihagyni!
Biciklis ebéd 12:00-16:00
Biciklis ebéd 12:00-16:00
Cyclist's lunch 12 am - 4 pm
Friss kevert saláta garnélával | 4.730,-
|
Friss kevert saláta csirkemellel Fresh mixed salad with chicken breast | 3.850,- |
Penne Milanese | 3.850,- |
Mediterran dog | 2.750,- |
+ sült krumplival, salátával + with French fries, salad | 3.850,- |
Classic burger | 3.850,- |
+ sült krumplival, salátával + with French fries, salad | 4.950,- |
Pite – pie 1, 3, 5, 7, 12 | 1.540,- |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.
Ízelítő
Ízelítő
Tapas
Gombapaprikás | 3.300,-
|
Őszi caprese saláta | 3.850,- |
Serpenyős garnéla | 3.850,- |
Szarvas carpaccio | 3.850,- |
All4 tapas | 11.550,- |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.
Leves
Leves
Soup
Céklakrémleves | 2.200,-
|
Csirkehús leves | 2.420,- |
Szarvasgulyás leves | 2.750,- |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.
Főétel
Főétel
Main course
Színes karfiolrózsák | 4.400,-
|
Kárpáti sügérfilé | 5.940,- |
Csirkemell supreme | 4.950,- |
Milánói „csirkeborda” | 4.950,- |
Szaftos szűzérmék | 4.950,- |
Rántott vaddisznókaraj | 4.950,- |
Lassan sült szarvas | 6.600,- |
JAMMERTAL VILLÁNY | |
GRAND 2021 cuvée | 1.980,-/1,5 dl |
Cassiopeia Merlot 2012* vörös száraz/red dry | 3.960,-/1,5 dl |
*Díjak/Awards Gilbert&Gaillard International Challenge Bailly 2021 Double Gold Selection Genuss Mainz 2021 Gold Feminalise Paris 2020 Gold AIN AWARDS Düsseldorf 2019 Gold |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.
Kicsiknek
Kicsiknek
Kid's size
Husi Leves | 990,-
|
Milánói penne | 1.980,- |
Rántott pipi husi | 2.750,- |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.
Pizza
Pizza
Pizza Q32
Margherita | 2.970,-
|
Quattro formaggi | 3.300,- |
Salame | 4.950,- |
Songoku | 3.520,- |
Parma | 4.950,- |
Carpaccio verde | 4.950,- |
Hungarico | 3.850,- |
Natur | 1.650,- |
Mix4u | 2.200,-tól |
Toppings | |
Pármai sonka/milánói stílusú olasz szalámi Parma ham/Italien salami Milanese style | 1.210,- |
prosciutto cotto/Bacon | 880,- |
mozzarella/füstölt/gouda/parmezán | 660,- |
gomba/lilahagyma/kaliforniai paprika/koktél paradicsom/rukkola/kukorica | 440,- |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.
Desszert
Desszert
Dessert
Sós mogyorós-csokoládés pite | 1.980,-
|
Pisztáciás tiramisu | 1.980,- |
Kávé-narancs csók | 1.980,- |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.
Információ
Információ
JÓ TUDNI!
Cím | 8621 Zamárdi, Margó Ede sétány 14. |
Telefon | +36 84 545 828 |
partonbistro@wellamarin.hu | |
Nyitvatartás | Minden nap 11:00-22:00 között |
Menü: | |
Ruhaviselet | Casual - hétköznapi viselet |
Social media |
A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.