8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.   |   +36 84 545 800   |   info@wellamarin.hu

Magyar
Bezárás

Fitness ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK

Kezdje a testénél, és keresse fel hotelünk Black & Orange Fitness részlegét, ahol négy csillagos, jól felszerelt, barátságos környezet és sokoldalú aktív pihenés várja. Kollégáink minden segítséget megadnak, hogy megtegye a mozgás örömének felfedezéséhez szükséges első lépéseket, vagy még inkább mélyítsék a sportolás iránti szeretetét akár új lehetőségek, mozgásformák kipróbálásán keresztül. Mozogjon velünk, hisz az egészséges élet ezzel kezdődik!

Ugrás a képgalériához

Csoportos aerobic

Csoportos aerobic

Csoportos aerobic

KÖZÖS ÉLMÉNY

Nincs is jobb, mint egy közös program hasonló gondolkodású, ismeretlen ismerősök között, ami ráadásul egészségmegőrző, segíti levezetni a felgyülemlett negatív energiákat, kikapcsol, sőt jó hangulatba hoz, tudatos odafigyelést tanít, megfelelő instrukciókkal és zenével motivál, melynek végére saját magunknak is meglepetést okozunk, hogy végigcsináltuk. Kell ennél több? Ismerje meg csoportos aerobic óráink változatos mozgásformáit, melyek között megtalálható a ruganyosságot elősegítő jóga, a teljes testet erősítő alakformáló, gerinctorna vagy a funkcionális köredzés. Csoportos aerobic óráink hotelünk első emeleti Cirkáló termében kerülnek megtartásra.  

 

Fitnessterem

Fitnessterem

Fitnessterem

KOMPAKT EDZÉSHEZ

Hotelünk első emeleti kondícionáló terme kellemes helyszínt kínál egy teljeskörű edzésprogram összeállításához. Modern LifeFitness gépeink között megtalálhatók a kardió tréningek elvégzéséhez szükséges berendezések, mint a futópad, az elliptikus tréner, a taposógép vagy a teremkerékpár, illetve a kondicionált erősítéshez szükséges gépek, mint a háromállású erősítő torony, a comb-, a mell- a váll-, a hát- és a karizmok erősítésére; a dupla, állítható csigás torony a végtagok három dimenzióban történő mozgatására, vagy az állítható pad a hasizom vagy karizom edzésére. Az edzésprogram színesítéséhez, nehezítéséhez dupla bordásfal, step pad, súlyzó szett (1-20 kg), fit-ball, soft-ball, gumikötél valamint Pavigym szőnyeg áll rendelkezésre.                   

Alapterület44 m2
ÁrHotelvendégeink részére díjmentes
Black & Orange Fitness külsős vendégei részére
1500 Ft/fő/alkalom*

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

*A Black & Orange Fitness kapacitáskihasználtságától függően tudjuk betérő vendégeinket fogadni.

 

Squash

Squash

Squash

AKTÍV IDŐTÖLTÉS

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is a squash vagy más néven fallabda. A teniszhez hasonló sportágat általában két játékos egy-egy squash ütővel és egy speciális gumiból készült squash labdával játssza. A labda sebessége eltérő, melyet különböző színekkel jelölnek. A sárga ponttal jelölt a szuper lassú, fehér vagy zöld ponttal jelölt a lassú, piros ponttal jelölt a közepes és kék ponttal jelölt a gyors squash labda. Minél amatőrebb, kezdőbb egy játékos annál inkább a kék pontos, vagyis a gyors sebességű labda használata javasolt. A tenisszel ellentétben a játékosok nem közvetlenül, hanem közvetetten a pálya falait bevonva adogatnak egymásnak. Hotelünk első emeletén található a szabványos, 9,75 x 6,4 méteres parkettás squash pálya, mely előzetes pályafoglalás ellenében vehető igénybe.      

Bejelentkezés+36 84 545-827
Ár3.500 Ft/óra/squash pálya
  

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.

 

Információ

Információ

Információ

SEGÍTHETÜNK?

Cím8321 Zamárdi, Eötvös utca 15/1.
Telefon+36 84 545 827
E-mailbowellness@wellamarin.hu 
RuhaviseletSport - sportos viselet
Nyitvatartás08:00 - 20:00

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.